Set van 3 patrouillehorloges in rood, geel en blauw
Patrouille 3 wachtpakket
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Patrouille 3 wachtpakket

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Maak kennis met het Patroller 3 horlogepakket! Deze stijlvolle en originele klok is perfect voor filmfans van alle leeftijden. Op het voorpaneel ziet u de prachtige gezichten van Chase, Marshall en Rubble. De klok is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en wit. Hij is gemaakt van hard plastic en heeft een lichte schittering.

Het ontwerp is origineel en erg schattig

Dit stijlvolle 3-watchpack is perfect voor elk kind dat van deze geweldige film houdt. Het is ontworpen met drie extra grote kleurrijke strips, elk met een extra persoon op het voorpaneel. Het materiaal is stevig plastic, dat slijtvast is. Het ontwerp is origineel en erg schattig, dus uw kind zal er dol op zijn!
50501-50699b.jpeg

Een set van drie kinderhorloges

Het Patrol 3 horlogepakket is een set van twee kinderhorloges, perfect voor kleine avonturiers in de dop. Elke klok is versierd met kleurrijke en heldere ontwerpen die te zien zijn op de Patrol-animatieserie. De klokken zijn gemaakt van stevig materiaal, zodat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en vlekken en schaafplekken buiten houden. Ze worden beschermd door een waterdicht kwartsuurwerk voor een lange levensduur. Er zijn drie verschillende vloertypes, elk met een telescopische band zodat u comfortabel door de palen kunt.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.