Horloge + spiderman rugzak in rood en zwart
Spiderman klok + rugzak
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Spiderman klok + rugzak

31,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een geweldig cadeau voor de speciale kleine meisjes in uw leven? Zoek dan niet verder dan onze Spiderman klok + rugzakpakket! Het is perfect voor uw jonge Spiderman-fan.

Het rugzakpakket bestaat uit een volledig 3D-oppervlak en heeft een Spiderman-motief. De klok is een kwartsklok met een grote band en een Spiderman-motief op de wijzerplaat.

Perfect voor jonge meisjes die van Spiderman houden!

Dit Spiderman klok + rugzak pakket is perfect voor jongeren die van Spiderman houden! De rugzak is ontworpen met een 3D Spiderman-motief en de klok heeft een quartz-uurwerk. De band is helder en kleurrijk. De Spiderman Rugzak is gemaakt van hard polyester en heeft een grote voorkant.

Het ideale cadeau voor alle fans

Deze Spiderman klok en vloerkleed doos is het perfecte cadeau voor alle Spiderman fans. Het pakket bevat een klok en een vloerkleeddoos, beide met de Marvel-superheld erop. De klok heeft een dikke, glanzende siliconen band, met spinnenmotieven op de wijzerplaat. De wijzers zijn licht, zodat u ze gemakkelijk in de geschenkdoos kunt gebruiken. De klok is ook waterdicht tot 30 meter, waardoor hij perfect is voor recreatieve activiteiten.

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.