Patrouillehorloge + rugzak in blauw met hondenmotieven
Klokpatrouille + rugzak
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Klokpatrouille + rugzak

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bekijk ons Patrol klok + rugzak pakket. Het horloge heeft een wijzerplaat met de afbeelding van Chase Patrol en de rugzak heeft 2 zijvakken om snacks en andere kleine spulletjes in mee te nemen. De tas is comfortabel en aangenaam voor uw kind.

Het Patrol klok + rugzakpakket is het ideale cadeau voor kinderen die fan zijn van de serie! De klok heeft een kleurrijk scherm met personages uit de serie, en is voorzien van een leuke, extra rugzak. Kinderen zullen het geweldig vinden dat ze hun nieuwe klok en rugzak mee kunnen nemen!

de perfecte toets voor kinderen!

Deze glanzende doos heeft een klok met Chase Patrol wijzers en een blauwe Patrol rugzak. De klok is perfect om kinderen te leren kijken, en de rugzak is perfect om ze te helpen kijken. De blauwe band is een geweldig detail. Het Patrol horloge + rugzakpakket is het perfecte cadeau voor kleine fans van de geweldige TV-serie! De kleurrijke plastic klok is versierd met het Patrol-logo en de personages, en het robuuste materiaal is perfect voor alle spullen die u nodig hebt voor een geweldig dagje uit. Deze artikelen zijn zeer praktisch en helpen kinderen bij het leren!

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.