Patrol digitaal elektronisch horloge voor kinderen met een witte achtergrond
Patrol digitaal elektronisch horloge voor kinderen
19,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Patrol digitaal elektronisch horloge voor kinderen

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ons Patrol digitale elektronische horloge voor kinderen is een praktisch en leuk accessoire dat alle fans van de beroemde animatieserie zal aanspreken.

Het horlogebandje is gemaakt van zacht siliconen dat comfortabel aanvoelt op de huid van kinderen. Het is verstelbaar zodat het om alle polsmaten past en heeft een kleurrijk patroon van Patrol-figuren zoals Chase, Marshall, Ruben en Skye.

Kinderen zullen dit stijlvolle en leuke horloge op elk moment van de dag graag dragen. Dit horloge is ook origineel omdat Marshall en Rubble de tegenovergestelde kleur hebben, waardoor het een leuk en origineel horloge is voor uw kind!

Met zijn leuke ontwerp, duurzame constructie en vele handige functies zal dit horloge een welkome aanvulling zijn op de horlogecollectie van elk kind.

Perfect voor uw kind!

Het Patrol digitale elektronische horloge voor kinderen is een praktisch en leuk accessoire dat alle fans van de beroemde animatieserie zal aanspreken. Het horloge heeft een gemakkelijk af te lezen digitale wijzerplaat waarop de tijd wordt weergegeven. Het horlogebandje is gemaakt van zacht, comfortabel siliconen, perfect voor kinderpolsjes. Het is ook verstelbaar zodat het om alle polsmaten past. Het kleurrijke, leuke ontwerp van het horloge is voorzien van de Patrol-figuren op de wijzerplaat en het bandje. Dit horloge is ideaal om kinderen te helpen de tijd te leren zien en vertrouwd te raken met het begrip tijd.

Een trouwe metgezel voor kinderen gedurende de hele dag

Ons Patrol digitaal elektronisch horloge voor kinderen is een praktisch en leuk modeaccessoire dat alle fans van de beroemde animatieserie zal aanspreken. De zachte, comfortabele siliconen band is versierd met de favoriete personages van Patrol, zoals Marshall, Skye, enz. De felle kleuren en aantrekkelijke, eigenzinnige ontwerpen maken dit horloge nog aantrekkelijker voor kinderen. Met zijn kleurrijke ontwerp en handige functies zal dit horloge de hele dag door een trouwe metgezel voor kinderen zijn.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.