8515-bf3343.jpeg
Multifunctionele verlichte piano voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Multifunctionele verlichte piano voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind al op jonge leeftijd kennis laten maken met muziek? Hier is een prachtig instrument dat u kunt gebruiken: een schattige, felgekleurde piano versierd met cartoonprints. Alleen al het speelse ontwerp zal uw kind enthousiast maken. Maar ze zullen ook dol zijn op de zachte, aangename muziek die het produceert.

Deze multifunctionele verlichte piano voor kinderen is een geweldige manier om muziek te leren terwijl u plezier hebt. Hij heeft 37 aanraakgevoelige toetsen, een ingebouwde microfoon, een opname- en afspeelfunctie, een demonstratiefunctie, volumeregeling en een energiebesparende modus. Hij wordt ook geleverd met een afneembare muziekstandaard, draagriem en DC 6V voeding.

Creativiteit ontwikkelen

De multifunctionele verlichte piano voor kinderen is een muziekinstrument dat speciaal ontworpen is voor peuters die op een leuke en speelse manier piano willen leren spelen. Het product heeft een kleurrijk toetsenbord met verschillende toetsen die oplichten als erop gedrukt wordt, zodat kinderen kunnen leren spelen door de kleuren en melodieën te volgen. Het heeft ook een heleboel functies om kinderen te helpen hun muzikale creativiteit te ontwikkelen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de stukken die het kind speelt op te nemen en zelfs geluidseffecten zoals klappen of aanmoedigingskreten toe te voegen. De lichtgevende piano is een ideale keuze om kinderen kennis te laten maken met muziek en ze tegelijkertijd een moment van vermaak en leren te bieden.
8515-b82062.jpeg
8515-bf3343.jpeg

Kleurrijke accenten

Het lichtgevende pianoklavier is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor jonge kinderen, dankzij het kleine formaat en de stevige, slijtvaste plastic toetsen. Het product is ergonomisch en aantrekkelijk ontworpen, met een glanzende afwerking die een vleugje moderniteit en elegantie toevoegt. Met zijn heldere, interactieve toetsen biedt het kinderen een unieke zintuiglijke ervaring die hen helpt intuïtief te begrijpen hoe ze eenvoudige noten en melodieën moeten spelen. Het kleurrijke toetsenbord is gemakkelijk toegankelijk voor kleine handjes, met duidelijk gelabelde knoppen voor elke extra functie.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.