Paw Patrol Voertuigset met Controletoren
34,90 89,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024
Aanbieding!

Paw Patrol Voertuigset met Controletoren

34,90 89,90 

-18%

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is je kind gek op Paw Patrol ? Haal die magie van het scherm met onze majestueuze Paw Patrol verkeerstoren van 52 cm hoog en de complete set van 9 iconische voertuigen en hun figuren. Samen bieden ze een getrouwe, meeslepende replica van de wereld van de favoriete tekenfilm van kinderen!

Het avontuur begint pas met de Paw Patrol !

Stel je voor dat je kind reddingsmissies organiseert vanaf de top van de toren, voertuigen in actie laat komen en spannende verhalen verzint met Chase, Marshall, Rocky en de hele bende… Het is veel meer dan alleen speelgoed, het is een poort naar een wereld vol avontuur, spannende verhalen en moed !

De functionele lift, periscoop en voertuiglanceerder maken het spel nog realistischer en spannender voor je kind.

Droomspeelgoed voor elk kind...

Uren plezier, gelach en avontuur wachten op je kleine wolf… Missies leiden vanaf de top van de toren, voertuigen in actie laten komen en samenwerken met de Patrouillehelden om de dag te redden. Ga helemaal op in de favoriete wereld van je kind!

Een wereld waarin je kind niet alleen toeschouwer is, maar ook hoofdrolspeler in zijn eigen verhaal. Het is veel meer dan een cadeau, het is een uitnodiging tot avontuur, verbeelding en puur geluk. Wacht dus niet langer en laat de ogen van je kind stralen als nooit tevoren!

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.