-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Baby Alive pop magisch kapsel blond haar

55,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze beroemde Baby Alive pop, een pop met groeiend haar! Deze pop wordt geleverd met veertien accessoires zodat u haar een geweldig kapsel kunt geven. Wacht tot het haar teruggroeit, borstel het en knip het. U kunt veel verschillende kapsels creëren, wacht gewoon tot het haar teruggroeit en creëer een nieuwe stijl met deze blonde pop. Geef deze pop met Kerstmis aan uw dochter of een meisje waar u van houdt.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Een ander soort pop

Alle kleine meisjes zullen blij zijn met deze Baby Alive pop en haar groeiende haar, dat je normaal niet ziet. Bovendien kunt u met alle accessoires deze pop een speciale look geven. Baby Alive Coiffure Magique blond haar is een zeer realistische pop voor kleine meisjes. Ze heeft lang, lichtblond haar dat op verschillende manieren gestyled kan worden. Deze langharige blonde pop heeft een magische borstel waarmee ze haar haar kan stylen als een echt klein meisje. Ze wordt geleverd met een kam, barrettes en een hoofdband. Het speelgoed is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Baby Alive Coiffure Magique blond haar is een zeer realistische pop voor kleine meisjes.

Een ongelooflijk realistisch stuk speelgoed

De Baby Alive magische blonde haarpop is ongelooflijk realistisch speelgoed waarmee kinderen kunnen spelen dat ze papa of mama zijn. Deze pop heeft prachtig, overvloedig blond haar dat op veel verschillende manieren gestyled kan worden dankzij de meegeleverde accessoires. Kinderen kunnen de borstel, kam en haarklemmen gebruiken om uitgebreide kapsels voor hun Baby Alive pop te creëren. Het haar voelt zacht en zijdeachtig aan, wat de stylingervaring nog aangenamer maakt. De Baby Alive magisch blond kapselpop is ook interactief, wat betekent dat ze reageert op de acties van kinderen. Met haar prachtige haar en stylingaccessoires biedt deze pop uren creatief, interactief speelplezier.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.