-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Baby Alive lepelvoedende pop

41,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Kom en ontdek onze nieuwe Baby Alive lepelvoedende pop. Deze pop heeft functies waardoor hij op een echt persoon lijkt, hij eet, en bovendien doet hij zijn behoefte, met een luier zodat uw dochter hem kan verschonen en verzorgen alsof het een echte baby is.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Poppen verzorgen

Met deze Baby Alive-pop kunnen kleine meisjes mentaal opgroeien en leren hoe ze voor een echt persoon moeten zorgen. Zelfs als ze het bij een echt persoon niet kunnen, weten ze hoe ze het bij hun poppen moeten doen. De Baby Alive lepelvoeder is een realistische pop voor kinderen. Ze heeft een beweegbaar hoofd en ogen, en kan zelfs haar mond openen om te eten. Kinderen kunnen haar voeden met de bijgeleverde lepel en fles, en dan zien hoe ze verteert en plast als een echte baby. De Baby Alive lepelvoeder is het perfecte cadeau voor kinderen die dromen van een eigen baby om voor te zorgen.

Het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen

De lepelvoedende pop van Baby Alive is het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen die graag voor hun poppen zorgen. Deze realistische pop is ontworpen om zacht en vloeibaar voedsel te eten met een lepel, zodat kinderen kunnen spelen met het voeden van hun pop alsof ze voor een echte baby zorgen. De Baby Alive lepelvoedende pop wordt geleverd met een lepel die speciaal is ontworpen om de pop te voeden. Kinderen kunnen de lepel vullen met zacht of vloeibaar voedsel en het vervolgens in de mond van de pop stoppen. Dankzij de interactieve functies en het realistische ontwerp is de Baby Alive lepelvoedingspop een geweldige keuze voor kinderen

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.