Kleurrijke 36-delige mini-alfabetpuzzel voor kinderen met witte achtergrond
36-delige mini-alfabetpuzzel voor kinderen
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

36-delige mini-alfabetpuzzel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind het alfabet leren beheersen? Kies voor de leuke manier en geef ze deze mooie 36-delige alfabetpuzzel. Ze zullen leren terwijl ze plezier hebben met deze kinderpuzzel die in elkaar gezet kan worden om een doos, een doos of een andere vorm te maken.

De 36-delige mini-alfabetpuzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Met deze houten puzzel kunnen kleintjes hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De 26 letters van het alfabet staan op de 36 puzzelstukjes. Kinderen kunnen de letters van het alfabet leren herkennen en in elkaar zetten.

Deze houten puzzel is gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen.

Kleurrijk, educatief speelgoed

Het kleurrijke uiterlijk van deze alfabetpuzzel zal de interesse van uw kind wekken. Op het eerste gezicht zullen ze ermee willen spelen. En tijdens het spelen zullen hun fijne motoriek en geheugen verbeteren. De 36-delige mini-alfabetpuzzel is educatief speelgoed voor kinderen. Hij bevat 26 letters en 10 cijfers van hout. De letters zijn blauw, roze en geel gekleurd. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en op te bergen in hun draagtas. Dit speelgoed helpt kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen en de letters van het alfabet te leren.
Kleurrijke 36-delige mini-alfabetpuzzel voor kinderen met witte achtergrond

Een uitstekend ontwikkelingsspel

Deze mini-alfabetpuzzel is ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar en bestaat uit 36 kleurrijke stukjes dik, stevig karton. Elk puzzelstukje stelt een letter van het alfabet voor, in een andere kleur. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te herkennen, zodat kinderen de letter met de bijbehorende afbeelding kunnen associëren. Het is een uitstekend hulpmiddel om de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en concentratie van kinderen te ontwikkelen. Bij het in elkaar zetten van de stukjes moeten kinderen geduldig en volhardend zijn om de puzzel af te maken. De puzzel is gemakkelijk te hanteren door kleine kinderhandjes en kan thuis of op school worden gebruikt.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.