Kleurrijke 36-delige schuimpuzzel met cijfers voor kinderen
36-delige schuimpuzzel voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

36-delige schuimpuzzel voor kinderen

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Er gaat niets boven speelgoed waarmee u plezier kunt hebben en tegelijkertijd kunt leren. Met deze 36-delige schuimrubberen puzzel kan uw kind het alfabet en de cijfers leren terwijl het plezier heeft om ze in de juiste volgorde in elkaar te zetten. Deze kinderpuzzel is geweldig voor het leren en het geheugen van uw jongen of meisje.

De 36-delige schuimrubberen puzzel is uitstekend speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van schuim van hoge kwaliteit en voelt heel zacht aan. De stukjes zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het zal hen helpen hun fijne motoriek en verbeelding te ontwikkelen.

Ideaal voor kleuters

Is uw kind net naar de kleuterschool gegaan? Geef ze dan deze 36-delige alfabetpuzzel. Een educatief stuk speelgoed waarmee ze op een leuke manier het alfabet en de cijfers leren. De 36-delige schuimrubberen puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van zacht, lichtgewicht schuim, zodat kleine handjes hem gemakkelijk kunnen hanteren. De stukjes zijn kleurrijk en bedrukt met leuke motieven, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor kinderen. Met de 36-delige schuimrubberen puzzel kunnen kinderen hun fijne motoriek en verbeelding ontwikkelen. Ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.
1596-fe5eee.jpeg

Comfortabel om mee te spelen

Deze 36-delige schuimrubberen puzzel voor kinderen is een leuk, leerzaam spel dat de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleert. Elk stukje van de puzzel is versierd met een aantrekkelijke, kleurrijke afbeelding die een letter of cijfer voorstelt. De afbeeldingen zijn duidelijk en gedetailleerd, zodat kinderen gemakkelijk vormen en kleuren kunnen herkennen. Het materiaal is zacht en comfortabel voor peuters om op te kruipen. Kinderen kunnen thuis, op school of onderweg met de puzzel spelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor ouders en leerkrachten die zich zorgen maken over het onderwijs van hun kinderen.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.