kleurrijke speelmat voor auto's voor kinderen
Draagbare speelmat voor in de auto
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Draagbare speelmat voor in de auto

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De draagbare speelmat voor in de auto is perfect om kinderen bezig te houden, waar u ook naartoe gaat. De mat is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken, duurzaam materiaal en biedt een nieuw idee om uw kleintjes bezig te houden. Ze zullen met hun auto over de verschillende wegen kunnen rijden en de tijd van hun leven hebben. De draagbare speeltuin houdt uw kinderen niet alleen bezig, maar helpt ze ook hun motoriek en oog-handcoördinatie te ontwikkelen. Vergeet de volgende keer dat u een autoritje gaat maken niet om de draagbare speeltuin mee te nemen – uw kinderen zullen er dol op zijn!

Op weg naar de wedstrijd!

Op zoek naar een leuke, draagbare activiteit voor uw kleintjes? Kijk dan eens naar onze draagbare auto-speelmat! Deze mat is perfect voor kinderen die van auto’s houden en hun speelgoed mee willen nemen op reis. De mat heeft een kleurrijk ontwerp met een stadsgezicht, snelwegen en wegen. Hij is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij een geweldige optie is voor binnen en buiten. Bovendien is hij gemakkelijk op te vouwen, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Uw kinderen zullen urenlang plezier hebben met het besturen van hun auto’s op deze mat.

Ontworpen voor een leuke spelervaring

De draagbare kinderspeelmat voor in de auto is een essentieel accessoire voor ouders die hun kinderen willen vermaken tijdens lange autoritten. Deze speelmat is ontworpen om kinderen een leuke en stimulerende speelervaring te bieden terwijl ze comfortabel in hun autostoel kunnen blijven zitten. De draagbare kinderspeelmat voor in de auto is gemaakt van slijtvaste en duurzame materialen van hoge kwaliteit, waardoor hij ideaal is voor regelmatig gebruik. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders. De draagbare kinderspeeltuin voor in de auto is uitgerust met verschillende interessante speelfuncties, zoals wegen, bruggen, tunnels en verkeersborden.

Een twee-in-één-circuitmat voor in de auto

Onze collectie speelmatten met autocircuits zijn de perfecte aanvulling voor elke speelkamer of speelplaats! Deze matten hebben verschillende circuits die kinderen urenlang zullen vermaken. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een geweldige optie zijn voor gezinnen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.