Schattige groene wekker voor kinderen met dinosaurusmotief
Schattige wekker voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Schattige wekker voor kinderen

27,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De schattige wekker voor kinderen is een kleine elektronische wekker die werkt op AA-batterijen (niet meegeleverd). Hij heeft een wijzerplaat met een schattig dierenontwerp erin. En een knop om de tijd naar wens in te stellen. De schattige wekker voor kinderen heeft ook een sluimerfunctie, zodat kinderen na het alarm weer kunnen gaan slapen. De wekker heeft een zacht, kalmerend alarm, zodat u hem kunt gebruiken wanneer u een beetje rust nodig hebt. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en te programmeren, waardoor het ideaal is voor kinderen om op een leuke manier de tijd te leren zien. Wacht dus niet langer en bestel deze leuke klok nu en uw kind zal zo blij zijn als een mossel! U zult er geen spijt van krijgen!

Gemakkelijk te gebruiken

Deze schattige wekker voor kinderen is perfect voor kleintjes die ‘s ochtends moeite hebben met opstaan. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zacht, aangenaam alarm dat ideaal is voor kinderen. De wekker heeft ook een snoozer, zodat kinderen zachtjes wakker kunnen worden als ze dat willen. De schattige wekker voor kinderen is een kleine elektronische wekker die werkt op AA-batterijen (niet meegeleverd). Hij is ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deze wekker is echt ideaal voor vroege ochtenden! Als uw kind nog steeds moeite heeft met wakker worden, is dit echt ideaal voor kleine slapers!
71335-ba6819.jpeg
Schattige groene wekker voor kinderen met dinosaurusmotief

Een leuk, kleurrijk ontwerp

De schattige wekker voor kinderen is een onmisbaar accessoire voor kleintjes die ‘s ochtends moeite hebben met opstaan. Deze wekker is speciaal ontworpen voor kinderen, met een leuk, kleurrijk ontwerp dat hun slaapkamer zal opfleuren. Hij heeft een gemakkelijk af te lezen digitaal display waarop de tijd, datum en temperatuur worden weergegeven. De schattige wekker voor kinderen heeft ook een alarmfunctie waarmee u de gewenste wektijd kunt instellen. Kinderen kunnen kiezen uit een reeks leuke tonen om ze zachtjes wakker te maken. Deze wekker is gemaakt van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid te garanderen. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid. Geef uw kind een schattige wekker waarmee ze elke ochtend met een glimlach op hun gezicht wakker zullen willen worden!

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.