Roze digitale wekker in de vorm van een kat
Digitale LED wekker met muziek voor kinderen
49,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Digitale LED wekker met muziek voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een leuke manier om te leren hoe laat het is, geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Het heeft een kleurrijke grafische interface met knoppen die gemakkelijk door kleine handjes te bedienen zijn. Met het apparaat kunt u de tijd instellen, muziek uit de lijst kiezen en verschillende geluidsalarmen programmeren. Jongere kinderen kunnen leren hoe laat het is dankzij de grote tijdweergave. De LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een ideaal hulpmiddel om kinderen te helpen hun tijd te beheren en hun gevoel voor organisatie te ontwikkelen.

De LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een leuke, educatieve wekker waarmee kinderen spelenderwijs cijfers en kleuren kunnen ontdekken. U kunt deze kleine wekker ook cadeau geven. Wacht niet langer en bestel deze prachtige wekker nu, uw kind zal er dol op zijn!

Een leuke en leerzame wekker

De LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een leuke, educatieve wekker die kinderen leert hoe ze de tijd moeten zien. Hij is voorzien van een grote digitale LED-klok die de tijd weergeeft in duidelijke, goed leesbare cijfers. De digitale klok is omgeven door een gekleurde rand om de tijd te benadrukken. De digitale wekker heeft ook een muziekfunctie die een zacht melodietje afspeelt om kinderen zachtjes wakker te maken. Wacht dus niet langer en plaats nu uw bestelling om hem snel te ontvangen!

Een praktisch, leuk product

Onze LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een praktisch, leuk product waarmee uw kind elke ochtend zachtjes wakker wordt. Deze wekker heeft een groot LED-display waarop de tijd wordt weergegeven in heldere rode cijfers, die zelfs in het donker gemakkelijk te lezen zijn. De wekker heeft ook een alarmfunctie met een zacht, aangenaam melodietje om uw kind zachtjes wakker te maken. U kunt kiezen uit verschillende vooraf opgenomen melodieën of de FM-radiofunctie gebruiken om de favoriete radiozender van uw kind af te spelen. Kortom, de LED digitale wekker met muziek voor kinderen is een praktisch, leuk en gemakkelijk te gebruiken product dat uw kind zal helpen om elke ochtend zachtjes wakker te worden.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.