7134-17ac30.jpeg
Kinderwekker in de vorm van Mickey en Minnie Mouse
19,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kinderwekker in de vorm van Mickey en Minnie Mouse

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind een grote Mickey Mouse fan? Geef ze dan deze schattige kleine Mickey en Minnie Mouse wekker. Ze zullen niet alleen blij zijn met een decoratief object met hun favoriete tekenfilm in hun slaapkamer, maar ze zullen ook elke dag vroeg kunnen opstaan zodat ze op tijd op school zijn.

Maak uw kind wakker met hun favoriete Disney-karakter met deze Mickey of Minnie Mouse wekker! De wekker start automatisch als uw kind dichterbij komt en stopt als hij/zij weggaat, wat perfect is voor kleintjes die \’s ochtends vroeg opstaan. De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en er is een ingebouwd nachtlampje voor als uw kind een beetje licht nodig heeft.

Een wekker met een elegant ontwerp

Deze Mickey en Minnie Mouse wekker is eenvoudig maar elegant en zal prachtig staan in de slaapkamer van uw kind. Deze schattige wekker zal niet onopgemerkt blijven bij zijn vriendjes. Het is het essentiële accessoire voor kleine Disney-fans! Hij heeft een dubbele wekker met sluimerfunctie, ideaal voor kinderen die ‘s ochtends moeite hebben met opstaan. De wekker licht ook rood op als het alarm afgaat, zodat kinderen het beter kunnen zien. Bovendien is hij gemakkelijk te gebruiken dankzij de eenvoudige, intuïtieve knoppen. Tot slot heeft hij een afneembare clip om hem aan een bed of tafel te bevestigen.
7134-17ac30.jpeg
7134-53d911.jpeg

Gemakkelijk te gebruiken

Dankzij de duidelijke, gemakkelijk af te lezen cijfers kunnen kinderen gemakkelijk zien hoe laat het is. Deze kinderwekker is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Stel gewoon de gewenste tijd in met de knoppen op de achterkant van de wekker en zet hem vervolgens op het nachtkastje of bureau van uw kind. De wekker heeft een zacht, aangenaam geluid dat uw kind niet abrupt, maar zachtjes uit zijn slaap wekt. En last but not least is deze wekker gemaakt van materialen van topkwaliteit, waardoor duurzaamheid en weerstand tegen stoten en krassen gegarandeerd zijn.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.