Elektronische wekker met Patrouille-wapen en blauwe achtergrond
Elektronische wekker met Patrouille-wapens
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Elektronische wekker met Patrouille-wapens

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze elektronische wekker met het wapenschild van Pat Patrouille is versierd met het hele Pat Patrouille-team, waardoor het het perfecte item voor uw verzameling is. Hij is praktisch voor ouders en een mooie decoratie voor de slaapkamer van uw kind. Het schattige ontwerp en het LED-lampje maken het een must-have voor elke fan van de serie!

Word wakker met de Patrouilletekens! Deze elektronische wekker is perfect voor kinderen die van de tekenfilm houden. Hij heeft een hoorbaar en lichtgevend alarm, en een sluimerfunctie zodat uw kleintjes van hun extra 5 minuten kunnen genieten! De wapenschilden van Chase, Marshall, Rocky, Rubble en Zuma staan op de wijzerplaat, en dankzij de blauwe achtergrondverlichting kunt u de tijd zelfs in het donker aflezen.

Een leuke en elegante toevoeging

Deze wekker is perfect voor elke Patrol-fan! Hij is versierd met Patrol teambadges, waardoor het een leuke en stijlvolle toevoeging is aan de slaapkamer van uw kind. Het LED-display is gemakkelijk af te lezen en het alarm is luid en duidelijk, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind op tijd wakker wordt. De elektronische wekker met Patrouilleschild is een officieel gelicentieerd product. Ideaal voor kinderen die dol zijn op deze tekenfilmserie. De wekker heeft een zacht, schokbestendig plastic oppervlak, waardoor hij zeer duurzaam is. De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en er is een LED-lampje dat gaat branden als de wekker afgaat. De wekker heeft ook een clip aan de achterkant, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.
Elektronische wekker met Patrouille-wapen en blauwe achtergrond

Een perfect product voor kinderen

De elektronische wekker met de wapenschilden van de Patrol is het perfecte product voor kinderen die van deze beroemde animatieserie houden. Deze wekker heeft een kleurrijk en leuk ontwerp, met de wapenschilden van de verschillende Patrol-personages, zoals Chase, Ruben, Marshall, Rocky, Zuma en Skye. De wekker heeft een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm waarop de tijd in duidelijke, heldere cijfers wordt weergegeven. De wekker heeft ook een handige sluimerfunctie, zodat kinderen een paar extra minuten kunnen slapen voordat ze opstaan. Dit product is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.