Aangesloten sport polshorloge voor kinderen met een zwarte achtergrond
Aangesloten sport polshorloge voor kinderen
24,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Aangesloten sport polshorloge voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons connected sport polshorloge voor kinderen, de ideale metgezel voor sport en vrijetijdsactiviteiten.

Het heeft een high-definition kleurenaanraakscherm dat duidelijke, nauwkeurige informatie over gezondheid en lichaamsbeweging weergeeft, en is ontworpen met een intuïtieve interface en navigatiesysteem, zodat kinderen gemakkelijk door de menu’s kunnen navigeren en de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Het is ook uitgerust met verschillende slimme functies, zoals stappentracking, slaaptracking, activiteitsherinneringen en meer. Met zijn robuuste en duurzame ontwerp is dit horloge perfect om kinderen overal mee naartoe te nemen.

Het perfecte verbonden horloge!

Dit connected sport polshorloge voor kinderen is ontworpen om een complete oplossing te bieden voor de lichamelijke activiteit en gezondheid van kinderen. Het horloge heeft een high-definition kleurentouchscreen, een intuïtieve interface en een ergonomisch ontwerp en kan via Bluetooth met een smartphone worden verbonden om gegevens te synchroniseren en gedetailleerde informatie te geven over de sportactiviteiten en -prestaties van kinderen.
Aangesloten sport polshorloge voor kinderen met een zwarte achtergrond

Een onmisbaar accessoire voor jongeren

Het connected sport polshorloge voor kinderen is een essentieel accessoire voor jonge atleten in de dop. Dit smartwatch is ontworpen om aan de specifieke behoeften van kinderen te voldoen en biedt een groot aantal functies om hen te helpen actief en gezond te blijven. Het verbonden polshorloge voor kinderen heeft een kleurentouchscreen met hoge resolutie en geeft de tijd, datum, aantal genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en nog veel meer weer. Het kan ook lichamelijke activiteiten zoals hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen en zelfs slapen bijhouden.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.