29404-6d255c.jpeg
Multifunctionele kinderhorloge
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Multifunctionele kinderhorloge

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kinderen sportief zijn, hebben ze een multifunctionele, waterbestendige kinderhorloge nodig om het ritme van hun dag aan te geven. Kinderen kunnen er zeker van zijn dat ze een stopwatch kunnen gebruiken, alarmen kunnen instellen en de datum en tijd kunnen bijhouden, net als in de geschenkdoos. Het is een geweldig cadeau voor een nieuwe fase in het leven.

Dit is de beste klok voor kinderen. Hij heeft veel functies, zoals tijd, datum, alarm, stopwatch, wekker en meer. Hij is ook waterdicht, wat geweldig is voor kinderen. Het is ook waterdicht, wat perfect is voor kinderen die graag in het water spelen. Kinderen zullen dol zijn op dit horloge en het nooit meer af willen doen!

Multifunctionele stalen klok

Deze multifunctionele klok met handig, technisch klokontwerp zal uw kinderen zeker bekoren. Dankzij het brede kleurenpalet en het hoogwaardige materiaal kunt u de klok meenemen tijdens uw sportactiviteiten. De multifunctionele kinderklok is ideaal voor jonge kinderen! Hij heeft een reeks praktische, leuke functies, waaronder een stappenteller, stopwatch, wekker en zaklamp! Bovendien is hij waterbestendig, perfect voor buitenavonturen! Kinderen zullen dit kleurrijke, leuke horloge overal bij willen dragen!
29404-6d255c.jpeg

Kleurrijk, leuk ontwerp

De multifunctionele kinderhorloge is een praktisch, leuk accessoire dat alle kleine avonturiers in de dop zal aanspreken. Deze multifunctionele kinderhorloge is een praktisch, leuk accessoire dat alle kleine avonturiers in de dop zal aanspreken. Deze kinderklok heeft veel handige functies, zoals tijd, datum, week en datalogging. Hij heeft ook een stopwatch, een timer en een alarm, zodat uw kind gemakkelijk de tijd kan bijhouden. Met zijn vele praktische en nuttige functies is het een geweldig accessoire voor alle jonge avonturiers.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.