Octonauts bate marronau piratenbeeldjes
Octonauts piratenschip figuren
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Octonauts piratenschip figuren

133,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar iets leuks en avontuurlijks voor uw kleintjes? Ontdek dan deze Octonauts piratenschip figuurtjes! Ze zijn perfect voor kinderen die dol zijn op piraten, boten en alles wat met Octonauts te maken heeft. Deze figuurtjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam.

De Octonauts zijn een team van zeedieren die de wereldzeeën verkennen aan boord van hun schip, de Octopod. Hun missie is om het zeeleven te beschermen en dieren in gevaar te helpen. De avonturen van het team zijn boeiend en leuk, en kinderen zullen graag met deze figuren en dit piratenschip spelen.

Het piratenschip is een fantastisch voertuig voor kinderen om zich onder te dompelen in de avonturen van de Octonauts. Deze boot is uitgerust met veel gadgets en gereedschappen om de Octonauts te helpen hun missie te volbrengen. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met deze boot en de figuren, en ze zullen ook veel leren over het zeeleven en de dieren.

Leuk en grappig, kinderen zullen er dol op zijn!

Deze schattige en leuke figuren van een piratenschip zijn perfect voor alle kleine avonturiers. Ze zullen het geweldig vinden om rond te hangen met de kapitein en de rest van de Octonauts bemanning! Het piratenschip is een beeldje geïnspireerd op de avonturen van de Octonauts. Kinderen zullen veel verhalen kunnen verzinnen met dit speelgoed. Kinderen kunnen zich vermaken met het aanvallen van piraten of het verdedigen van hun schip. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.
48253-9dab7b.jpeg

Een set ongelooflijk leuk speelgoed

Octonauts piratenschipfiguren zijn een ontzettend leuke en leerzame speelgoedset voor kinderen. Deze speelgoedset is geïnspireerd op de beroemde Octonauts tv-serie en is ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren terwijl ze fascinerende feiten over het zeeleven leren. Het piratenschip is het middelpunt van deze speelgoedset. Het is uitgerust met allerlei gadgets en accessoires om de Octonauts te helpen de diepten van de oceaan te verkennen. Kinderen kunnen de deuren van het schip openen om een groot aantal opbergvakken voor accessoires en figuren te onthullen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.