Ryder Patrouille pluche
Ryder Patrol pluche
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Ryder Patrol pluche

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Zachte speeltjes zijn geweldige metgezellen voor kinderen. Ermee slapen stelt uw kind ‘s nachts gerust. Ryder, het energieke jongetje uit de Patrouille Troop, kan de trouwe vriend van uw zoon of dochter worden. Hij zal dol zijn op onze knuffel om gemakkelijk in slaap te vallen.

Ryder is de leider van de Patrouille. Hij is een kleine jongen die graag anderen helpt en altijd klaar staat om elke uitdaging aan te gaan. Ryder is intelligent, dapper en erg vastberaden. Hij is ook erg aardig en staat altijd klaar om te helpen. De Pat’ Patrol pluche Ryder is een uitstekende metgezel voor kinderen. Hij is zacht, knuffelig en erg vertederend. Kinderen zullen dol op hem zijn en nooit meer zonder hem willen!

Een zacht, knuffelig speeltje

Ryder Pat Patrol is een zacht en knuffelbaar pluchen speeltje dat is ontworpen om op het populaire Paw Patrol-personage te lijken. Kinderen zullen het heerlijk vinden om tegen deze kleine patrouilleur aan te kruipen. De Ryder Patrol pluche is een zeer zachte en knuffelige deken. Hij is perfect voor kleine jongens en meisjes die van honden houden. Ryder is een erg dappere hond en helpt graag anderen. Hij is een geweldige vriend voor kinderen. Uw kind zal dol zijn op deze prachtige Ryder-pluche!
Ryder Patrouille pluche
Ryder Patrouille pluche

Een zacht en knuffelbaar pluchen speeltje

De Ryder Patrol pluche knuffel is een zachte en knuffelbare knuffel die fans van de beroemde tekenfilmserie voor kinderen zeker zal bevallen. Het personage van Ryder is zeer nauwkeurig afgebeeld, met zijn blauwe kleren en emblematische rode helm. De gezichtsdetails zijn ook erg goed gedaan, met expressieve ogen en een warme glimlach die de harten van kinderen zeker zullen doen smelten. Deze knuffel is ideaal voor kinderen die graag tegen hun lievelingsknuffel aan kruipen als ze naar de serie kijken of zich een beetje verdrietig voelen.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.