36-kleuren polymeerklei voor kinderen in een doorzichtige zak op een houten tafel
36-kleuren polymeerklei voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

36-kleuren polymeerklei voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u de creativiteit van uw kind ontwikkelen? Geef ze dan deze 36-kleuren polymeerklei. Het zal hen helpen plezier te hebben, te ontdekken en texturen te creëren. Het is veel meer dan gewoon speelgoed, het zal uw kind helpen leren. Deze boetseerklei is gemaakt van klei en is gemakkelijk te hanteren.

De 36-kleuren polymeer boetseerklei voor kinderen is zacht, elastisch en kneedbaar. Het is gemakkelijk te gebruiken en u kunt er veel vormen en figuren mee maken. Boetseerklei is ideaal voor kinderen omdat ze er hun fantasie en creativiteit mee kunnen ontwikkelen.

Kinderen kunnen dieren, figuren, voorwerpen, landschappen en nog veel meer maken. Boetseerklei is niet giftig en bevat geen schadelijke chemicaliën.

Lichtgewicht boetseerklei

De 36-kleuren polymeer boetseerklei voor kinderen is een leuk, creatief product waarmee kinderen hun verbeelding en behendigheid kunnen ontwikkelen. Deze boetseerklei is gemaakt van niet-giftige materialen die veilig zijn voor kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen. Bovendien is deze klei erg licht, dus uw jongen of meisje zal er geen moeite mee hebben om het te hanteren. Polymeerklei is een zeer populair product bij kinderen. Het is ook duurzaam en waterbestendig, waardoor het ideaal is voor kinderen die graag spelen en creëren.
9717-4f9a6b.jpeg
9717-9396d6.jpeg

Om prachtige creaties te maken

Met 36 heldere, levendige kleuren biedt deze boetseerklei een enorm scala aan creatieve mogelijkheden. Kinderen kunnen vormen, figuren, dieren, sieraden en nog veel meer maken. De kleuren zijn gemakkelijk te mengen, zodat kinderen aangepaste kleuren voor hun projecten kunnen maken. De zachte, kneedbare textuur van deze boetseerklei maakt het gemakkelijk om vorm te geven en te manipuleren. Kinderen kunnen de klei gemakkelijk rollen, drukken, trekken en draaien om ingewikkelde en gedetailleerde vormen te maken. Als de creatie klaar is, kan de klei in de oven gebakken worden om het hard te maken en in zijn uiteindelijke vorm te houden.

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.