10872-83ae0b.jpeg
20-kleuren olieverfstift voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

20-kleuren olieverfstift voor kinderen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind kennis laten maken met schilderen? Geef ze dan deze 20-kleuren olieverfstift cadeau. Ze zullen er graag mee kleuren en schilderen. Deze pen genereert mooie kleuren en zal uw jongen of meisje helpen om prachtige tekeningen te maken. Hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken door kinderen.

Deze verfstift is perfect voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en maakt het makkelijk om mooie kunstwerken te maken. De 20 heldere, levendige kleuren zijn perfect om uw verbeelding de vrije loop te laten. De olieverf droogt snel, dus u kunt in recordtijd unieke schilderijen maken!

Een pen om te creëren

Deze olieverfstift is gemaakt van niet-giftig plastic en was. Hij is veilig voor uw kind. Deze lichtgewicht pen zal hen helpen hun schildervaardigheden te ontwikkelen. Deze verfstift is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij erg sterk en duurzaam is. Hij is gemakkelijk te gebruiken en u kunt er prachtige en unieke kunstwerken mee maken. De 20 heldere, levendige kleuren bieden een breed scala aan creatieve mogelijkheden, zodat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. De pen is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij perfect is voor kinderen.
10872-b1c6d5.jpeg

Een veelheid aan kleuren

Met 20 heldere, levendige kleuren biedt deze olieverfstift een unieke en leuke schilderervaring voor kinderen. Kinderen kunnen met precisie en gemak tekenen, kleuren en schilderen. De kleuren zijn rijk en intens en bieden een uitstekende dekking en een glanzende afwerking. Kinderen kunnen kleuren mengen om unieke tinten te creëren en experimenteren met verschillende schildertechnieken. Kinderen kunnen dus overal schilderen – thuis, op school of zelfs onderweg!

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.