15 cm rechte liniaal met transparant bloemmotief voor kinderen op een boek in groen
15 cm rechte liniaal met bloemmotief voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

15 cm rechte liniaal met bloemmotief voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u een nieuwe liniaal voor uw dochter kopen? Deze 15 cm liniaal met bloemmotief zal zeker in de smaak vallen! De bloemenprint is echt mooi. Uw dochter zal er dol op zijn en hem graag gebruiken om rechte lijnen te tekenen. Met een lengte van 15 cm past deze kinderliniaal gemakkelijk in een schooltas of etui.

De 15 cm lange liniaal met bloemmotief is een leuke, educatieve liniaal. Hij is ideaal om kinderen te leren meten en tekenen. De liniaal is gemaakt van zacht plastic, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. De cijfers en bloemen zijn in reliëf op de bovenkant van de liniaal gedrukt, zodat kinderen ze duidelijk kunnen zien. De liniaal is ook doorzichtig, zodat kinderen kunnen zien wat ze meten.

Een plastic liniaal van goede kwaliteit

De 15 cm rechte rand met bloemmotief is een onmisbaar meetgereedschap voor kleine schoolkinderen. Met zijn lengte van 15 cm is hij gemakkelijk mee te nemen in een schooltas of boekentas. Hij kan ook thuis worden gebruikt. De liniaal is gemaakt van sterk, lichtgewicht plastic, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij is ook doorzichtig, dus uw kind kan hem zonder problemen lezen en meten. Het is een geweldige aanvulling op elke schoolkit!
9757-857038.jpeg

Een mooi bloemmotief

Het bloemmotief op de liniaal voegt een vleugje plezier en kleur toe aan het meetgereedschap. Kinderen zullen dol zijn op dit vleugje eigenzinnigheid, waarmee ze zich zullen onderscheiden van de andere leerlingen. De liniaal heeft ook een schaalverdeling met duidelijke, precieze cijfers, zodat de metingen gemakkelijker af te lezen zijn. De rechte rand van 15 cm met bloemmotief is een geweldige manier om kinderen nauwkeurig te leren meten. Hij kan gebruikt worden om lengtes, hoogtes, breedtes en afstanden te meten. Het is ook handig voor het tekenen van rechte lijnen bij het knutselen.

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.