9674-6c8835.jpeg
12-delige tweekoppige houten kleurpotloden
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

12-delige tweekoppige houten kleurpotloden

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van kleuren? Om ze een plezier te doen en ze te helpen beter te worden, kunt u ze deze 12-delige houten kleurpotloden geven. Elk krijtje heeft een dubbele kop en twee verschillende kleuren. Met de 12 stuks heeft uw kind maar liefst 24 kleuren en tinten om hun tekeningen mooi in te kleuren en hun fantasie en creativiteit de vrije loop te laten.

De 12 houten krijtjes met dubbele kop zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Ze zijn niet giftig, loodvrij en milieuvriendelijk. De potloden hebben een uitstekende pigmentatie, waardoor ze heldere, levendige kleuren produceren. Ze zijn perfect voor kinderen en volwassenen die graag tekenen, schilderen of kleuren. De 12 dubbele houten kleurpotloden zijn een uitstekende keuze voor kunstenaars en professionals.

Kleurpotloden van hoge kwaliteit

De 12-delige houten kleurpotloden met dubbele kop zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heldere, levendige kleuren. De kleuren zijn rijk en levendig, wat betekent dat uw ontwerpen helder en opvallend zullen zijn. De potloden zijn ook gemakkelijk te gebruiken en te mengen, wat betekent dat u veel verschillende tinten en schakeringen kunt maken. Kleurpotloden zijn ook duurzaam en slijtvast. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout dat niet snel breekt. De stiften zijn erg sterk en breken niet snel, wat betekent dat u deze potloden lang kunt gebruiken.
9674-faac6d.jpeg
9674-6c8835.jpeg

Twee keer zoveel kleuren

De 12 dubbele houten kleurpotloden zijn een ideale keuze voor beginnende kunstenaars en schoolkinderen. Deze kleurpotloden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een superieure kleurervaring. Elk krijtje heeft een dubbele kop, wat betekent dat u twee verschillende kleuren in elk krijtje krijgt. Dus twee keer zoveel kleuren! Dit betekent dat u ruimte kunt besparen en minder potloden hoeft mee te nemen. De kleurpotloden worden geleverd in een praktische kartonnen etui, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen en veilig kunt vervoeren. De etui is ook erg praktisch voor kinderen, die hun kleurpotloden veilig kunnen opbergen nadat ze klaar zijn met werken.

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.