verlichte tennisschoenen met signaalmotief op twee wielen voor kinderen met leds op zwart
Lichte tennisschoenen met twee wielen voor kinderen
89,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Lichte tennisschoenen met twee wielen voor kinderen

89,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Een comfortabel, stijlvol paar dat het leven van uw kind aantrekkelijker zal maken. Deze sportschoenen hebben ook de speciale eigenschap dat ze voorzien zijn van LED-lampjes aan de zijkanten van de schoenen, waardoor ze \’s nachts gemakkelijker te gebruiken zijn. Gemaakt van een kwaliteitsmateriaal dat het voetcomfort bevordert.

Het hoog tehcnologiepaar

Een paar schoenen dat met zijn tijd meegaat. Ontdek met al zijn technologieën sportschoenen op wieltjes waarmee kinderen zich gemakkelijker kunnen voortbewegen, terwijl ze er dankzij het ontwerp modern en stijlvol blijven uitzien. Uw kind zal het meest benijde paar op school hebben.

Een innovatief en leuk product

De lichtgevende signaalschoenen met twee wielen voor kinderen zijn een innovatief en leuk product dat de allerkleinsten zeker zal aanspreken. Deze schoenen hebben twee wieltjes die in de zool verborgen zitten, zodat kinderen over de vloer kunnen glijden. De wielen zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze zeer flexibel in gebruik zijn. Het ontwerp van deze schoenen is ook erg origineel, met een lichtsignaalpatroon dat oplicht als het kind loopt of rent. Deze functie voegt een vleugje plezier en veiligheid toe aan nachtelijke uitstapjes. De felle kleuren en opvallende patronen maken deze schoenen bijzonder aantrekkelijk voor kinderen.

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.