quad de sautevage blauw patrouille
Ryder Pat Patrol reddingsquad
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Ryder Pat Patrol reddingsquad

35,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor fans van de Patrol-serie is hier de quad waarmee Ryder overal naartoe kan gaan om de inwoners van de Grote Vallei te helpen. De Ryder-figuur wordt geleverd met de quad, en Ryder kan zijn armen en benen bewegen. Uw kind kan scènes uit de serie naspelen en zijn fantasie de vrije loop laten.

De reddingspatrouille bestaat uit Ryder en zijn puppy’s, Chase, Marshall, Rocky, Zuma en Rubble. Ze doen alles om anderen te helpen! Met hun reddingsquad kunnen ze overal naartoe waar ze nodig zijn. De quad is uitgerust met een lier en touw, perfect om vrienden in moeilijkheden te redden. Puppy’s vinden het geweldig om met dit speelgoed in de sneeuw te rijden!

Ryder reddingsquad

Om snel en overal naartoe te gaan, gebruikt Ryder een quad met zijn Patrol. Hier is hij voor uw kinderen om mee te spelen en toe te voegen aan hun Patrol-figurenverzameling. Ryders reddingsquad is speelgoed waar kinderen van 3 tot 6 jaar dol op zullen zijn. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken, waardoor hij perfect is voor beginners. De quad is uitgerust met een lier en touw, waarmee kinderen hun vrienden kunnen redden en veilig terugbrengen. De quad is ook uitgerust met een koplamp en claxon, zodat kinderen gehoord kunnen worden wanneer ze hun vriendjes redden.

Perfect voor uw kind!

Ryder’s Patrol Rescue Quad is ontzettend leuk en spannend speelgoed voor kinderen die dol zijn op de animatieserie Patrol. Deze quad is het favoriete voertuig van Patrol-leider Ryder en is ontworpen om levens te helpen redden in allerlei noodgevallen. De quad is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. Hij is uitgerust met robuuste all-terrain banden waarmee hij over elk terrein gereden kan worden, of dat nu het strand, de modder of de rotsen zijn. Of u nu alleen speelt of met vrienden, de Ryder Patrol Rescue Quad is leuk speelgoed.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.