-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Barbie club chelsea golfbaan

31,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Barbie is een zeer bekende pop voor meisjes, misschien wel de beroemdste die er is, en wij hebben deze Barbie club chelsea golfbaan voor uw dochter om alleen of met haar vriendinnen te spelen. Tenslotte moeten zelfs prinsessen sporten! Haal het beste uit deze kerst en geef uw dochter deze barbie golfbaan, zodat ze met haar favoriete pop kan gaan golfen.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Een spectaculair golflandschap

Deze Barbie club chelsea golfbaan wordt geleverd met verschillende accessoires die een spectaculaire golfscène voor uw dochter en haar favoriete Barbie-pop zullen maken. Barbie club chelsea golfbaan is een leuk bordspel voor kinderen. Het doel van het spel is om Barbie te helpen het golftoernooi te winnen. Om dit te doen, moeten de spelers kaarten verzamelen die hen instructies geven over hoe ze het spel moeten spelen. De kaarten kunnen gebruikt worden om Barbie te helpen de bal te slaan, of om haar over het parcours te helpen bewegen.

Leuk, interactief speelgoed

De Barbie Club Chelsea Golfbaan is leuk en interactief speelgoed waarmee kinderen zich kunnen onderdompelen in de wereld van golf. Deze minigolfbaan is ontworpen voor Chelsea poppen en hun vriendjes en biedt een realistische en stimulerende speelervaring. Kinderen kunnen spannende en fantasierijke verhalen creëren terwijl ze hun creativiteit en hand-oogcoördinatie ontwikkelen. De Barbie Club Chelsea Golfbaan is een uitstekende keuze voor kinderen die van rollenspellen houden en geïnteresseerd zijn in golf. Het is leuk, leerzaam speelgoed dat urenlang vermaak biedt aan kinderen van alle leeftijden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.