samen spelende familie met een autocircuit speeltapijt
Opvouwbare speelmat met autocircuits voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Opvouwbare speelmat met autocircuits voor kinderen

66,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een leuke en interessante activiteit voor uw kinderen? Ontdek onze geweldige opvouwbare speelmat met autocircuits! Deze mat is perfect voor kinderen van alle leeftijden en kan urenlang speel- en leerplezier opleveren. De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam. Hij kan gemakkelijk worden opgevouwen voor opslag en vervoer. Het is een geweldige manier om leren en kritisch denken aan te moedigen.

Bent u een autofan?

Op zoek naar een leuke en interactieve manier om uw kleintjes te vermaken? Deze innovatieve speelmat is ontworpen om kinderen urenlang bezig te houden. De opvouwbare speelmat met autocircuits is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en is ontworpen om de meest enthousiaste speelsessies te doorstaan. De mat zelf is comfortabel, waardoor hij perfect is voor kinderen om op te kruipen, rollen en spelen. En als het tijd is om op te ruimen, kan de mat gemakkelijk worden opgevouwen voor gemakkelijke opslag.

Sterk en duurzaam

De opvouwbare speelmat met autocircuits voor kinderen is een leuk en praktisch product waarmee kleintjes zich kunnen vermaken terwijl ze hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen. De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen die sterk en duurzaam zijn. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en kan met een vochtige doek worden afgeveegd als hij vies wordt. De mat heeft een kleurrijk, aantrekkelijk ontwerp dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hen aanmoedigt om urenlang te spelen. De opvouwbare speelmat met autocircuits voor kinderen is uitgerust met verschillende racecircuits voor miniatuurauto’s.

Een twee-in-één-circuitmat voor in de auto

Onze collectie speelmatten met autocircuits zijn de perfecte aanvulling voor elke speelkamer of speelplaats! Deze matten hebben verschillende circuits die kinderen urenlang zullen vermaken. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een geweldige optie zijn voor gezinnen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.