rechthoekig beige tapijt met getekend circuit voor kinderen
Antislip beige tapijt met circuit voor kinderen
21,90 70,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Antislip beige tapijt met circuit voor kinderen

21,90 70,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een manier om uw kinderen te vermaken en actief te houden? Kijk dan niet verder dan de Beige antislipmat met circuit voor kinderen! Deze mat is niet alleen antislip en veilig voor de kleintjes om op te spelen, maar is ook bedrukt met een leuk circuit dat hen uren bezig zal houden.

De beige antislipmat met circuit voor kinderen is een onmisbaar accessoire voor kinderkamers. Hij is gemaakt van dikke, slijtvaste stof met een antisliplaag waardoor hij volkomen veilig is voor kinderen. De mat is voorzien van een printplaat in zwart, ideaal voor het spelen met auto’s en treinen.

De auto's gaan VROUUUM!

Op zoek naar een veilige en leuke manier voor uw kinderen om te spelen? Kijk dan niet verder dan onze beige antislipmat met circuit voor kinderen! Deze mat is gemaakt van duurzaam, antislipmateriaal om uw kleintjes veilig te laten spelen. Bovendien zal het circuitontwerp uw kind lang vermaken! Deze antislipmat is perfect voor kinderen die graag op de vloer spelen. Hij is gemaakt van dikke, slijtvaste stof, met in het midden een printplaat. De randen zijn afgerond en gestikt, waardoor hij erg veilig is voor kleintjes. De mat is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en kan op 30 graden in de wasmachine worden gewassen.
rechthoekig beige tapijt met getekend circuit voor kinderen

Een praktisch en innovatief product

Onze beige antislipmat met circuit voor kinderen is een innovatief en praktisch product dat kinderen een unieke speelervaring biedt. De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het ontwerp van de mat is ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen tegelijkertijd een veilige en comfortabele speelomgeving te bieden. Het gedrukte circuit op de mat is kleurrijk en aantrekkelijk, met speelse vormen en patronen die kinderen aanmoedigen om te ontdekken en te leren terwijl ze plezier hebben. De mat heeft ook een antislipoppervlak zodat kinderen veilig kunnen spelen. Met zijn kleurrijke ontwerp en antislipoppervlak is deze mat een uitstekende keuze voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen.

Een twee-in-één-circuitmat voor in de auto

Onze collectie speelmatten met autocircuits zijn de perfecte aanvulling voor elke speelkamer of speelplaats! Deze matten hebben verschillende circuits die kinderen urenlang zullen vermaken. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een geweldige optie zijn voor gezinnen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.