LED wekker met veelkleurig sterlicht en digitale voorkant op een houten tafel
LED wekker met veelkleurig sterlicht
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

LED wekker met veelkleurig sterlicht

41,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het is niet altijd gemakkelijk om elke ochtend zelf naar de slaapkamer van uw kind te gaan en hem of haar wakker te maken. Met deze LED-wekker hoeft dat niet. Wanneer het tijd is om op te staan, slaat dit apparaat alarm om uw kind wakker te maken. Ze zullen nooit meer te laat op school komen.

Deze LED-wekker met veelkleurig sterrenlicht is perfect voor kinderen en volwassenen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en creëert een magische sfeer in uw slaapkamer. De wekker gaat automatisch aan als u op de knop drukt en projecteert kleurrijke sterren op het plafond of de muren. U kunt ook de kleur van het licht en de intensiteit van de straal aanpassen. De wekker werkt op AAA-batterijen.

Een nachtlampje wekker met spotlight

Dit apparaat is veel meer dan alleen een wekker voor kinderen, het zorgt ook voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer als het donker wordt. Het heeft een sterrenhemelprojectiefunctie die uw kleine jongen of meisje versteld zal doen staan. Het is gemakkelijk te gebruiken en creëert een magische sfeer in uw slaapkamer. De wekker gaat automatisch aan als u op de knop drukt en projecteert kleurrijke sterren op het plafond of de muren. U kunt ook de helderheid en het volume van de wekker aanpassen. Creëer een magische wereld in de slaapkamer van uw kind en help ze rustig in slaap te vallen!
9175-e30332.jpeg

Een wekker met meerdere functies

Deze wekker heeft een groot LED-scherm dat de tijd, datum en temperatuur weergeeft, en een sterrenprojector die veelkleurige sterren op uw plafond of muur projecteert. Naast de projectiefuncties heeft deze wekker ook een programmeerbaar alarm met verschillende beltonen, en een sluimerfunctie om peuters te helpen ‘s ochtends langer te slapen. Deze gemakkelijk te gebruiken en in te stellen LED-wekker met veelkleurige sterrenprojector is een veelzijdig en praktisch product dat geschikt is voor elk gezinslid.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.