7061-73d496.jpeg
Kinderwekker in de vorm van Totoro
34,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderwekker in de vorm van Totoro

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Slaapt uw kind veel? Rust hun slaapkamer uit met deze Totoro wekker.

Dit apparaat zal hen helpen om vroeg wakker te worden. Hij of zij zal niet meer te laat op school komen. De klok zal hen helpen hun slaap te reguleren en zich aan hun tijdschema te houden.

Een emblematisch karakter

Deze Totoro wekker is het perfecte accessoire om uw kind te helpen de dag met een glimlach te beginnen. Totoro, een fantastisch wezen uit Japanse animatiefilms, heeft grote ronde ogen en spitse oren. Zijn glimlach maakt kinderen meteen blij en enthousiast om hun dag te beginnen. Het prachtige kleurenpalet dat in het ontwerp van de wekker is gebruikt, geeft de slaapkamer een elegant tintje terwijl het de geest van uw kind opvrolijkt.
Al met al is het een onmisbaar accessoire voor uw peuter. Het helpt om het dagelijkse leven georganiseerd te houden en voegt een vleugje plezier en vreugde toe aan de gezinsomgeving. Haal dit product nu in huis en geniet van de vroege wektijden!

7061-2a37e6.jpeg
7061-37018c.jpeg

Gemakkelijk te zien cijfers

De Totoro kinderwekker heeft ook een wijzerplaat waarop de tijd duidelijk wordt weergegeven, zodat u gemakkelijk kunt leren hoe de tijd werkt. Door op een van de knoppen achter zijn linker- of rechteroor te drukken, kunt u het alarm snel naar wens instellen, zodat uw peuter elke ochtend op tijd wakker wordt.
De technische afstamming van het product is net zo indrukwekkend als het creatieve ontwerp: met een minimaal stroomverbruik van 3 watt gebruikt deze gadget twee vervangbare standaard AAA-batterijen, waardoor de batterij langer meegaat dan bij vergelijkbare wekkers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.