Roze en turquoise muzikale kaptafel voor kleine meisjes met accessoires en paardendroger
Muzikale kaptafel voor kleine meisjes
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Muzikale kaptafel voor kleine meisjes

122,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Elk klein meisje houdt van aankleden, en met deze muzikale kaptafel kunnen ze daar uren plezier aan beleven! Deze prachtige kaptafel wordt geleverd met een spiegel, een krukje en verschillende accessoires, en speelt muziek terwijl uw kind doet alsof ze haar haar doet. Het is het perfecte meubelstuk voor de slaapkamer van elke kleine prinses.

De muzikale kaptafel voor kleine meisjes is een mooi huiskamermeubel waarmee uw kind make-up kan aanbrengen en haar haar kan doen als een echte prinses! Hij wordt geleverd met een spiegel, een krukje en een juwelendoosje. De kaptafel speelt een zacht melodietje wanneer u de lade opent. Uw kleine meid zal zich graag opmaken voor dit mooie meubel!

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Om uzelf nog mooier te maken!

Waarom genoegen nemen met een saaie oude kaptafel als je er ook een kunt hebben die muzikaal en leuk is? Deze prachtige kaptafel is perfect voor kleine meisjes die graag met make-up spelen en zich aankleden. Het ingebouwde muziekdoosje speelt een vrolijk deuntje telkens als uw kind de laden opent, en voegt zo een extra vleugje magie toe aan haar ochtenden en avonden. De muzikale kaptafel voor kleine meisjes is een prachtig huiskamermeubel dat kleine prinsessen zal bekoren! Het bestaat uit een spiegel, een stoel en een krukje, allemaal versierd met delicate bloemmotieven. Er zit een boog bovenop die versierd is met belletjes die een zacht melodietje spelen als u erop duwt. Deze kaptafel is het ideale meubelstuk voor kleine meisjes die er graag uitzien als echte prinsessen!
Kaptafel met accessoires voor kleine meisjes

Ontworpen voor een realistische spelervaring

Onze muzikale kaptafel voor kleine meisjes is het perfecte schoonheids- en speelaccessoire voor jonge meisjes die graag hun make-up en haar doen en graag dansen. Deze kaptafel is ontworpen om kinderen een realistische en interactieve speelervaring te bieden, terwijl hun creativiteit en verbeelding gestimuleerd worden. De kaptafel heeft een ronde spiegel, een ruime opberglade en verschillende vakken voor sieraden, borstels, kammen en schoonheidsproducten. Onze muzikale kaptafel voor kleine meisjes is een ideaal cadeau voor kinderen die graag spelen, er mooi uitzien en een passie voor muziek hebben. Het biedt een leuke en leerzame speelervaring die de creativiteit, verbeelding en sociale ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Toilettafels ontworpen voor uw kinderen

Als uw kleine meid gevoel voor stijl heeft, kunt u overwegen om haar slaapkamer in te richten met een kinderkaptafel. Ze kan dan urenlang haar haar doen, met haar poppen spelen of zichzelf omtoveren tot haar favoriete prinses!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.