Paarse Pokémon Mewtwo GX kaartdeken voor kinderen op een witte bank met boeken
Pokémon Mewtwo GX kaartdeken voor kinderen
29,90 59,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Pokémon Mewtwo GX kaartdeken voor kinderen

29,90 59,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een origineel cadeau voor uw kind? Kijk dan niet verder dan onze praktische en stijlvolle Pokémon Mewtwo GX kaarthoes voor kinderen.

Deze Pokémon-deken is perfect voor kinderen die van Mewtwo houden! Hij is zacht en knus, en heeft een afbeelding van Mewtwo GX op de voorkant.

Kinderen kunnen zich in deze deken wikkelen om uit te rusten of te ontspannen na een lange dag vol avonturen.

Deze pluche deken is perfect voor kinderen die van Pokémon houden! Hij is zacht en knus, en heeft een Mewtwo GX-dessin op de voorkant. Kinderen kunnen zich in deze deken wikkelen om uit te rusten of te ontspannen na een lange school- of speeldag. Deze deken is een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden!

Perfect voor winteravonden!

Deze Pokémon Mewtwo GX deken is perfect voor kinderen die dol zijn op Pokémon! Hij is gemaakt van zachte, knusse stof, met een afbeelding van Mewtwo GX op de voorkant. Kinderen kunnen zich in deze deken wikkelen om uit te rusten of te spelen, en hij is perfect voor winteravonden! De Pokémon Mewtwo GX kaart is een zachte en comfortabele deken. Hij is perfect voor kinderen die graag met Pokémon spelen.
Paarse Pokémon Mewtwo GX kaartdeken voor kinderen op een witte bank met boeken

Gemaakt van zacht, comfortabel materiaal

Onze Pokémon Mewtwo GX kaartdeken voor kinderen is een uniek en fantastisch product waar alle fans van de beroemde Pokémon-franchise blij mee zullen zijn. De deken is gemaakt van zacht, comfortabel materiaal dat heerlijk aanvoelt en het gemakkelijk maakt om onder te kruipen terwijl u films kijkt of videogames speelt. Het ontwerp van de deken is geïnspireerd op de Pokémon Mewtwo GX-kaart, een van de populairste personages uit de serie. De kaart is in hoge kwaliteit op de deken gedrukt, waardoor deze er zeer realistisch en kleurrijk uitziet. De details zijn nauwkeurig en trouw aan het origineel, waardoor het een ideaal verzamelobject is voor Pokémon-fans. Het is perfect voor Pokémon-fans van alle leeftijden en een geweldige aanvulling op elke Pokémon-merchandisecollectie.

Pokémon Kaarten Werpen

Was u een professional in het verzamelen van de Pokémon-kaarten van uw vrienden? Vandaag nodigen we je uit om die onvergetelijke momenten uit je jeugd opnieuw te beleven met je kind aan je zijde, want ook hij is een groot Pokémon-fan! Pikachu, Bulbizarre of Carapuce... Ze zijn er allemaal voor een nieuw avontuur! Ontdek nu onze Pokémon card plaid collectie! Verspil geen tijd, maar vang ze allemaal met uw kleine bundle of joy! Onze dekens worden op bestelling geproduceerd, dus houd rekening met 3 tot 5 dagen productie plus levering.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.