Pokémon-deken met Pikachu-motief voor kinderen op een zwarte bank voor een raam
Pokémon-deken met Pikachu-dessin voor kinderen
29,90 79,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Pokémon-deken met Pikachu-dessin voor kinderen

29,90 79,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze fantastische Pokémon-deken met Pikachu-motief voor kinderen, zo praktisch en knus om uw kind de hele winter warm te houden.

Deze Pokémon-deken zal kleine Pikachu-fans zeker bevallen! Hij is gemaakt van zachte, knusse stof en heeft een kleurrijk Pikachu-dessin.

Deze deken is perfect voor kinderen die van Pokémon houden! Het is gemaakt van zachte, knusse stof, met een prachtig Pikachu-dessin op de voorkant. Kinderen zullen zich er graag in nestelen om tv te kijken of een boek te lezen. Deze deken is erg knus en warm, waardoor het het perfecte cadeau is voor kinderen die van Pokémon houden!

De perfecte deken om te ontspannen!

Onze fantastische Pokémon-deken met Pikachu-motief is perfect voor kinderen die van Pokémon houden! De deken is zacht en knus, en het Pikachu-motief is erg schattig en origineel. Kinderen kunnen het gebruiken om uit te rusten of te spelen, en het is perfect voor winteravonden. De Pokémon-deken met Pikachu-motief voor kinderen is zacht, warm en comfortabel. Het is perfect voor kinderen die van Pokémon en Pikachu houden. De deken is gemaakt van polyester en meet 1 meter bij 1 meter.
Pokémon-deken met Pikachu-motief voor kinderen op een zwarte bank voor een raam

Een perfect product voor fans van de beroemde franchise

De Pokémon-deken met Pikachu-motief voor kinderen is het perfecte product voor fans van het beroemde Japanse videospel en de animatiefranchise. Deze zachte en comfortabele deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een langdurig en plezierig gebruik. Het Pikachu-motief komt overal op de deken terug, met felle, levendige kleuren die kinderen prachtig zullen vinden. Het beroemde gele en elektrische personage wordt in verschillende houdingen en uitdrukkingen weergegeven, wat een vleugje dynamiek en plezier aan de deken toevoegt. Het formaat van de deken is kindvriendelijk. Het is ideaal om lekker tegenaan te kruipen op kille avonden, of om op te warmen na een dag in de buitenlucht. Met zijn kleurrijke ontwerp en knusse comfort zal het zeker een must-have worden voor momenten van ontspanning en spel.

Pokémon werpen

Ga samen met Sacha op een nieuw avontuur in de fantastische wereld van Pokémon en ga de uitdagingen aan met je favoriete Pokémon! Met alle Pokémon die er zijn, zoals Pikachu, Salamèche en Carapuce, weet je zeker dat je deze winter iedereen en vooral de kou zult verslaan met onze Pokémon plaid collectie voor kinderen en ouders natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.