Koninginnenhorloge met knipperlicht voor meisjes, blauw en roze Elsa en Anna cartoonontwerp
Elsa en Anna Sneeuwkoningin design horloge met knipperlicht voor meisjes
16,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Elsa en Anna Sneeuwkoningin design horloge met knipperlicht voor meisjes

16,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze praktische Elsa en Anna Sneeuwkoningin designklok met knipperlicht voor meisjes heeft het Elsa en Anna cartoonontwerp. Kleine prinsessen zullen dit elegante horloge graag om hun pols dragen.

Het platform is rond en de woofers zijn bedekt, dus de klok is erg winderig. De roze lampjes op het plateau en op de band maken echt een verschil in het uiterlijk van de klok.

De koninginnenhorloge met knipperlicht voor meisjes is een Elsa en Anna tekenfilmontwerp. Meisjes zullen dol zijn op deze stijlvolle en leuke klok. De klok heeft een krachtig licht dat in het oog springt en een sterk identiteitsgevoel aan het werk geeft. De klok is gemaakt van hard plastic en is heel gemakkelijk te maken.

Elsa en Anna Sneeuwkoningin design klok

Deze praktische klok van Sneeuwkoningin is perfect voor mensen die naar Elsa en Anna willen kijken. Het stripverhaal is erg aantrekkelijk en de afbeelding is erg cool! Het horloge is ook heel comfortabel om te dragen en heeft een verstelbaar bandje, wat perfect is voor kleinere polsen. Deze praktische keukenklok met een knop voor meisjes is het perfecte cadeau voor kleine kinderen. Het stripverhaal van Elsa en Anna is perfect voor kleine kinderen. De klok is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Hij zit ook erg comfortabel en zal geen probleem zijn voor kleine kinderen.
Koninginnenhorloge met knipperlicht voor meisjes, blauw en roze Elsa en Anna cartoonontwerp

Een onmisbaar accessoire voor alle kleine prinsessen

Het Elsa en Anna Sneeuwkoningin design horloge met knipperlicht voor meisjes is een onmisbaar accessoire voor alle kleine prinsessen die dol zijn op de avonturen van Elsa en Anna. Deze cartoonklok is erg aantrekkelijk, met zijn subtiele kleuren en rijke kunststyling. Het klokje is ook van kunststof, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. De twee favoriete karakters van kleine meisjes staan op de wijzerplaat, met een kleurrijke en gedetailleerde afbeelding die fans van De Sneeuwkoningin zeker zullen bevallen. Met zijn elegante ontwerp en praktische functionaliteit is het een geweldig cadeau voor tuiniers, kerstfeestjes of andere speciale gelegenheden.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.