Frozen 3 horloges, paars, wit en roze met sneeuwkoninginmotief
Bevroren 3 klokpakket
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Bevroren 3 klokpakket

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt u van de Sneeuwkoningin? Dan zult u dol zijn op dit pakket van 3 Frozen-horloges! Ze worden geleverd met Elsa-afbeeldingen op de voorkant en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De elegante vorm en de PU-band maken ze perfect om gemakkelijk te dragen.

Het is essentieel dat uw kind weet hoe hij deze praktische klok moet gebruiken!

Beschikbaar in verschillende kleuren

Als u een fan bent van de Sneeuwkoningin, dan zult u dol zijn op dit 3-pack Frozen-horloges! Deze praktische klokken hebben een band van artiesten en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op de wijzerplaat staan illustraties van de klokken in elegante stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal uw kind deze horloges met plezier dragen!
50513-4f3c11.jpeg

Perfect voor fans van de beroemde Disney-franchise

Het Frozen 3 horlogepakket is een set kinderhorloges die perfect is voor fans van de beroemde Disney-franchise. De klok heeft een uniek en kleurrijk ontwerp waarin de populaire personages Elsa, Anna en Olaf centraal staan. De klok is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid te garanderen. De plateaus zijn gemaakt van zachte, comfortabele siliconen zodat ze gemakkelijk om de polsen van kinderen passen. De plateaus zijn ook bedekt met krasbestendig glas om beschadiging te voorkomen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.