Potloodetui in de vorm van een melkpak in roze, blauw en geel op een roze tafel
Potloodetui van melkpak
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Potloodetui van melkpak

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Achter dit melkpak gaat eigenlijk een etui voor uw kind schuil. Laat u verleiden door deze originele etui, die van uw kind de meest originele etui van de klas zal maken. Het heeft veel opbergruimte voor alle schoolbehoeften van uw kind.

De etui in de vorm van een melkpak is een origineel en praktisch accessoire voor liefhebbers van tekenen, schrijven of kleuren. Deze etui is ontworpen om op een melkpak te lijken, met zijn rechthoekige vorm en afgeronde hoeken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, dus het is duurzaam en gaat lang mee.

Een pak melk als etui

Deze etui voor kinderen onderscheidt zich van de rest dankzij het originele ontwerp, waarin ze alle potloden kunnen opbergen die ze tijdens hun schooldagen nodig hebben, zodat ze goed kunnen leren. Kortom, de etui in de vorm van een melkpak is een praktisch, slijtvast en leuk accessoire voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt voldoende opbergruimte voor school- of kunstbenodigdheden en voegt tegelijkertijd een vleugje originaliteit toe aan uw dagelijks leven.

Een origineel en praktisch accessoire

Het melkpak pennenetui is een origineel en praktisch accessoire voor het opbergen van uw school- of kantoorbenodigdheden. Dit product is ontworpen om op een klein melkpak te lijken, met een zachte, realistische textuur die perfect op kartonnen verpakkingen lijkt. U kunt er tot tien potloden, pennen, gummetjes of andere kleine voorwerpen naar keuze in opbergen. Het etui wordt van bovenaf geopend door het dopje dat een melkpak voorstelt op te tillen. Het voegt een vleugje eigenzinnigheid toe aan uw dagelijks leven en laat u uw benodigdheden met stijl en humor opbergen.

Houd uw potloden gereed!

Kinderen zullen dol zijn op onze collectie tenues, de een nog ongelooflijker dan de ander. Ze zullen trots de kleuren van hun favoriete helden op school kunnen laten zien. Kijk uit, ze zullen de afgunst van velen zijn!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.