U-vormige magische kindertandenborstel met gele beker en blauwe en roze borsteltjes
Magische U-vormige kindertandenborstel
24,90 29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Magische U-vormige kindertandenborstel

24,90 29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

*Speciale aanbieding: 2 U-vormige kindertandenborstels (blauw + roze) + 1 gratis beker!

De tanden van uw kind poetsen was nog nooit zo gemakkelijk!

Deze U-vormige kindertandenborstel zal een revolutie teweegbrengen in het tandenpoetsen voor kinderen!

De U-vorm omvat het hele gebit van uw kind, zodat alle tanden in één beweging worden gereinigd.

Tandenpoetsen voor uw kind zal nooit meer een karwei zijn!

De magische U-vormige kindertandenborstel is een zeer praktisch product voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en reinigt de tanden zeer effectief. Hij is ook licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Het hernieuwde plezier van tandenpoetsen

Deze magische tandenborstel zal het leven van uw kind en dat van u revolutioneren. Veel minder gaatjes, dus veel minder bezoekjes aan de tandarts, dus meer besparing voor uw portemonnee. Kinderen zijn dol op het gemak waarmee ze hun tanden poetsen met deze roterende beweging. Koop dus een paar voor elk kind in uw gezin Speciaal ontworpen om voorzichtig de tanden en het tandvlees van kinderen te reinigen.

Geen gaatjes meer!

De magische U-vormige kindertandenborstel is een innovatief en leuk product dat speciaal ontworpen is om het poetsen van kindertanden gemakkelijker te maken. Deze revolutionaire tandenborstel heeft een unieke U-vorm die effectief alle tandoppervlakken reinigt, inclusief moeilijk bereikbare plaatsen zoals kiezen en premolaren. Deze tandenborstel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel voor het gevoelige tandvlees van kinderen. Hij heeft ook zachte, afgeronde borstelharen die geen krassen maken op het tandglazuur en tandplak en etensresten effectief verwijderen.

Voor uzelf zorgen

De algehele gezondheid van uw kind hangt af van een goede hygiëne, wat bijvoorbeeld betekent dat ze hun tanden goed moeten poetsen, hun haar goed moeten kammen en regelmatig moeten douchen. Met deze goede gewoonten zullen uw kinderen zich goed voelen over hun lichaam en in goede lichamelijke conditie opgroeien. U moet ze van jongs af aan de juiste gebaren en gewoonten aanleren om een aangenaam leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.