Zwart-wit ultrasoon muggenafweermiddel
Ultrasoon muggenafweermiddel voor kinderen
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Ultrasoon muggenafweermiddel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bent u op een plek waar veel muggles zijn? Heeft uw kind last van hondsdolheid en wilt u er bovenop zitten? Kom dan naar onze ultrasone muggenverjager! Deze bootst de ultrasone gel na die gebruikt wordt bij het mokken, zodat uw kind er geen last meer van heeft.

Het is de beste manier om van mokken op natuurlijke oppervlakken af te komen zonder chemicaliën te gebruiken!

De ultrasone insectenspuit voor kinderen is een zeer effectief apparaat voor het verwijderen van insecten en andere gemene insecten. Het is veilig en gemakkelijk te gebruiken voor kinderen. Dit apparaat heeft een vrij stromende golf die veilig is voor mensen, maar ook ongeschikt voor muggen en andere insecten. Dit apparaat is zeer effectief in het beschermen van kinderen tegen insecten en muggles.

Eindelijk een effectieve oplossing tegen muggen!

Helaas komen met het warme weer ook de muggen… Maar als u wilt dat uw soort effectief is tegen muggles, moet u een ultrasone muggenverwijderaar gebruiken! Deze produceert ultrasone gel die alle muggles en andere insecten in het veld doodt. In combinatie met een spray kan de spray gebruikt worden om de huid van uw kind of broed te beschermen… Zo is hij overal beschermd! Ultrasone muggenafweerder voor kinderen Met deze ultrasone muggenafweerder zijn er geen muggen meer! Het is zeer effectief en geeft u een natuurlijk gevoel van welzijn. Het is veilig voor kinderen en bevat geen chemicaliën.

Speciaal ontworpen voor kinderen!

De ultrasone muggenverjager voor kinderen is een innovatief product dat jonge kinderen helpt beschermen tegen muggenbeten. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en maakt gebruik van ultrasone technologie om mokken te voorkomen zonder het gebruik van chemicaliën of mogelijk schadelijke stoffen. De ultrasone muggenverjager voor kinderen is gemakkelijk te gebruiken en zit in een kleine, compacte, lichtgewicht houder die gemakkelijk in een vloerkleed of bezemzak opgeborgen kan worden. U hoeft hem alleen maar aan te zetten en het ultrasone geluid begint een geluidsfrequentie uit te zenden die muggen afweert. Deze frequentie is onhoorbaar voor het menselijk oor, maar is zeer effectief om insecten weg te houden.

Veilig en oplaadbaar

Dit muggenafweermiddel is onhoorbaar voor mensen en huisdieren en niet giftig, zodat uw kind eindelijk van de zomer kan genieten! Oplaadbaar via USB en met een batterij die lang meegaat, is dit het ideale accessoire om muggen op afstand te houden, waar u ook gaat! Geleverd met USB-kabel, bevestigingshaak en handleiding.
Zwart-wit ultrasoon muggenafweermiddel

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.