0-c15879.jpeg
Intrekbare potloodetui voor kinderen
19,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Intrekbare potloodetui voor kinderen

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek de school etui die veel opbergruimte biedt voor de toekomstige potloden en pennen van uw kind als ze weer naar school gaan. Met een goede etui zal uw kind graag naar school gaan, leren en pronken met zijn of haar mooie etui.

Uw kind zal dol zijn op deze originele etui voor schoolpotloden!

Intrekbaar om aan uw behoeften te voldoen

Deze etui is ideaal voor alle behoeften van uw kind. Een grote schoolpotlodenkoker om al hun potloden en stijlen in op te bergen, en intrekbaar zodat ze al het materiaal dat ze nodig hebben direct bij de hand hebben. De etui heeft een intrekmechanisme waarmee u de potloden er in één beweging uit kunt halen, zonder dat u ze er één voor één uit hoeft te halen.
0-c62a9b.jpeg

Praktisch en leuk!

De intrekbare etui voor kinderen is een praktisch, leuk accessoire waarmee jongeren hun schoolspullen gemakkelijk kunnen opbergen. Deze etui is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, dankzij het compacte formaat en de cilindrische vorm. Het past gemakkelijk in een rugzak of schooltas, zonder al te veel ruimte in te nemen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam. Met zijn heldere kleuren en innovatieve intrekmechanisme is het de perfecte keuze voor alle kinderen die graag tekenen en kleuren.

Houd uw potloden gereed!

Kinderen zullen dol zijn op onze collectie tenues, de een nog ongelooflijker dan de ander. Ze zullen trots de kleuren van hun favoriete helden op school kunnen laten zien. Kijk uit, ze zullen de afgunst van velen zijn!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.