Etui in de vorm van een schoolauto voor kinderen in blauw en zwart met opbergvakjes
Etui in de vorm van een schoolauto voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Etui in de vorm van een schoolauto voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind is een specialist op het gebied van voertuigen op 4 wielen. Geef hem dus een etui die zijn passie weerspiegelt, met onze etuis in de vorm van een auto. Hij zal al zijn vrienden zijn nieuwe etui kunnen laten zien, die niet alleen zijn persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook genoeg ruimte voor zijn potloden heeft.

Deze etui in de vorm van een schoolauto is perfect voor kinderen die van voertuigen houden! Hij is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is volledig recyclebaar. De auto heeft 4 wielen zodat kinderen hem gemakkelijk kunnen voortduwen. Er zit ook een geheim vak in voor potloden en andere schoolspullen. Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze etui in de vorm van een schoolauto!

Autoventilator

Dit schoolpakket is ontworpen voor alle kinderen die van auto’s houden. Dankzij de originele vorm kan het zowel de passie van uw kind laten zien als voor educatieve doeleinden gebruikt worden. De etui in de vorm van een schoolauto voor kinderen is een uniek en origineel product. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Het is perfect voor kinderen die graag met auto’s en potloden spelen. Deze etui is ook erg praktisch, want er passen wel 12 potloden in. Kinderen zullen dol zijn op dit product en niet meer zonder willen!

Gemaakt van sterk, duurzaam materiaal!

De etui in de vorm van een schoolauto is een leuk en praktisch accessoire waar de allerkleinsten blij mee zullen zijn. Deze etui is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en heeft de vorm van een kleine schoolauto, compleet met wielen, voorruit en koplampen. Kinderen kunnen hun materiaal efficiënt organiseren en hebben alles bij de hand wanneer ze aan hun huiswerk of tekeningen werken. Het kleurrijke, leuke ontwerp van deze etui in de vorm van een schoolauto zal een vleugje plezier toevoegen aan hun bureau of werkplek.

Houd uw potloden gereed!

Kinderen zullen dol zijn op onze collectie tenues, de een nog ongelooflijker dan de ander. Ze zullen trots de kleuren van hun favoriete helden op school kunnen laten zien. Kijk uit, ze zullen de afgunst van velen zijn!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.