Cars schooltas met pennenvakjes
Auto’s schoolkit
15,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Auto’s schoolkit

15,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind dol op de tekenfilm Cars en bent u op zoek naar de perfecte back-to-school kit?

Als ze avonturen van de beroemde Flash McQuenn mogen geloven, zullen ze dol zijn op onze prachtige Cars-schoolkit om mee terug naar school te nemen!

Cars-schooltas Deze schooltas is perfect voor kleine Cars-fans! Hij is gemaakt van polyester en heeft een glad oppervlak. De etui is voorzien van Flash McQueen motieven.

De kit waar uw kind dol op zal zijn!

Neem uw kind mee terug naar school met deze praktische Cars-kit met uw favoriete film! U zult er zoveel mogelijk plezier aan beleven, en u hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik op school! Hij is geweldig voor de school van uw kind, hij heeft een leraar en een lerarenkamer, dus hij zal perfect georganiseerd zijn voor een hardwerkend jaar. De Cars schooltas is perfect voor kleine schoolkinderen. Hij is vriendelijk en kan u alles vertellen wat uw kind over school moet weten. De vakken aan de binnenkant zijn praktisch voor het opbergen van potloden, pennen en andere schoolbenodigdheden. De verlichting is schoon en gemakkelijk te gebruiken. Uw kind zal dol zijn op het kleurrijke en leuke ontwerp van de Cars schooltas.
Cars schooltas met pennenvakjes

Een essentieel accessoire voor alle fans

De Cars-schoolkit is een onmisbaar accessoire voor alle fans van de beroemde Disney Pixar-franchise. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die slijtvast zijn en het beste beschermen tegen vlekken en schuren. De Cars-schoolkit heeft een uniek ontwerp waar alle kinderen dol op zullen zijn. Het is voorzien van kleurrijke illustraties van Flash McQueen, de held uit de Cars-serie. Het boekje heeft ook een duidelijke lay-out zodat alle schoolkinderen, kinderen en andere schoolgerelateerde activiteiten aan bod komen. Deze Cars-schoolpotloodetui is ruim, met genoeg ruimte voor al uw essentiële schoolbenodigdheden.

Houd uw potloden gereed!

Kinderen zullen dol zijn op onze collectie tenues, de een nog ongelooflijker dan de ander. Ze zullen trots de kleuren van hun favoriete helden op school kunnen laten zien. Kijk uit, ze zullen de afgunst van velen zijn!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.