3882-339211.jpeg
Fietshelm met achterlicht voor kinderen
109,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Fietshelm met achterlicht voor kinderen

109,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Rijdt uw kind graag met de fiets over de weg? Rust ze dan uit met deze fietshelm met achterlicht voor maximale veiligheid. Dankzij het lichtsignaal zijn ze beter zichtbaar op de weg. Deze kinderhelm is gemaakt van EPS en belooft ook een uitstekende schokbestendigheid.

Een kinderfietshelm met achterlicht is een essentieel accessoire voor kleine fietsers. Hij maakt ze zichtbaar voor andere weggebruikers en biedt optimale bescherming bij een val. De helm is uitgerust met een LED-verlichtingssysteem dat automatisch geactiveerd wordt als het kind in het donker fietst. Ouders kunnen dus gerust zijn als hun kleintje met de fiets de weg op gaat!

Een comfortabele helm

Uw kind zal zich helemaal thuis voelen in deze helm met achterlicht. Hij is niet alleen extra veilig, maar ook licht van gewicht en heeft een zachte voering die heerlijk aanvoelt tijdens het dragen. Deze kinderfietshelm heeft een LED-achterlicht dat automatisch aangaat als het licht laag is of als de fiets in beweging is. Het zorgt voor een betere zichtbaarheid voor automobilisten en voetgangers, waardoor fietsen voor iedereen veiliger wordt. De helm heeft een verstelbare kinband en gewatteerde binnenhoofdband, waardoor hij comfortabel zit. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken dankzij de schaal van polycarbonaat.
3882-487fc6.jpeg
3882-339211.jpeg

Een achterlicht dat gezien mag worden

Een fietshelm is een essentiële veiligheidsuitrusting voor elke jonge fietser. Deze helm is ontworpen om het hoofd van het kind optimaal te beschermen bij een ongeluk of val, terwijl het een betere zichtbaarheid garandeert dankzij het geïntegreerde achterlicht. Het in de helm geïntegreerde achterlicht is een extra veiligheidsvoorziening voor kinderen. Het biedt extra zichtbaarheid bij weinig licht of wanneer het kind in donkere gebieden rijdt. Het licht werkt op batterijen en kan gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld met een knop op de helm. Deze helm is een geweldige keuze voor elk kind met een fiets, skateboard of ander vervoermiddel.

Om uw kinderen te beschermen

Bescherm het hoofd van uw kleintjes wanneer u onderweg bent, of wanneer u ze veilig op volle snelheid wilt laten trappen. Kinderhelmen zijn een essentieel accessoire voor alle beginnende fietsers.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.