3 verzorgingssets in blauw, roze en geel met 8 platgelegde gele elementen
8-delige babyverzorgingsset
26,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

8-delige babyverzorgingsset

26,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze 8-delige babyverzorgingsset is een complete en praktische set die alles bevat wat u nodig hebt om voor uw kleintje te zorgen. Hij is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke ouders die alle hulpmiddelen die ze nodig hebben bij de hand willen hebben. Hij is niet alleen praktisch, maar ook compact, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. De spullen in de tas worden stevig vastgehouden door elastiekjes.

De set bevat acht essentiële items voor het wassen en verzorgen van de baby: een haarborstel, een kam, een nagelschaartje, een nagelknipper, een nagelvijl, een thermometer, een siliconen tandenborstel en een babyvliegje. Alles wat baby elke dag nodig heeft!

Acht stuks voor babyverzorging

Deze 8-delige babyverzorgingsset is een complete set met essentiële accessoires voor de verzorging van uw kleintje. De set is ontworpen om het leven van ouders gemakkelijker te maken door hen alle hulpmiddelen te geven die ze nodig hebben om het welzijn van hun baby te garanderen. De set bestaat uit acht verschillende onderdelen, elk met een specifieke functie. Ten eerste is er een zachte borstel, een kam, een schaartje met ronde punten, een nagelvijl om de getrimde randen glad te maken en een nagelknipper. Er is ook een digitale thermometer, een tandenborstel en een handmatige babyvlieg.

Een draagbare kit

Deze set is ontworpen om aan alle basisverzorgingsbehoeften van uw baby te voldoen. Elk accessoire is zorgvuldig geselecteerd voor gebruiksgemak en efficiëntie, terwijl de veiligheid en het comfort van uw baby gewaarborgd blijven. De kit met al deze artikelen is kleurrijk en praktisch als u babyspullen mee wilt nemen. Het is het ideale accessoire om in uw luiertas of koffer te stoppen als u op vakantie gaat! Het sluit met een rits en alle hulpmiddelen binnenin zijn bevestigd met een elastiek, zodat ze niet verschuiven wanneer u ze draagt.

Voor uzelf zorgen

De algehele gezondheid van uw kind hangt af van een goede hygiëne, wat bijvoorbeeld betekent dat ze hun tanden goed moeten poetsen, hun haar goed moeten kammen en regelmatig moeten douchen. Met deze goede gewoonten zullen uw kinderen zich goed voelen over hun lichaam en in goede lichamelijke conditie opgroeien. U moet ze van jongs af aan de juiste gebaren en gewoonten aanleren om een aangenaam leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.