88821-80dbac.jpeg
Elektrische nagelknipper met meerdere polijsttips voor baby’s
15,90 16,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Elektrische nagelknipper met meerdere polijsttips voor baby’s

15,90 16,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze elektrische babynageltrimmer met meerdere polijsttips is een praktisch en effectief hulpmiddel om de nagels van uw kleintje te verzorgen. Hij is speciaal ontworpen voor baby’s en heeft een krachtige motor die de nagels snel en veilig knipt.

Hij wordt geleverd met een reeks polijsttips om de nagels van uw baby zachtjes glad te maken en in vorm te brengen. Deze tips zijn verwisselbaar en gemakkelijk aan te brengen, zodat u de behandeling kunt aanpassen aan de behoeften van uw kind. Het apparaat heeft ook een ingebouwd LED-lampje dat het werkgebied verlicht, zodat u de nagels van uw baby goed kunt zien en nauwkeurig kunt werken.

Een nauwkeurig en efficiënt systeem

Onze elektrische nagelknipper met meerdere polijsttips voor baby’s is een praktisch en veilig hulpmiddel om de nagels van uw kind te verzorgen. Dit apparaat is ontworpen met geavanceerde technologie en knipt de nagels nauwkeurig en efficiënt zonder het risico dat u de tere huid van uw baby verwondt. Het apparaat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren dankzij de ergonomische handgreep, die een comfortabele en stevige grip biedt. Bovendien is het lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is als u onderweg bent, vooral dankzij het ontwerp op batterijen.
88821-acb63b.jpeg

Verwisselbare tips

Deze set bevat verschillende polijsttips om de nagels van uw baby zachtjes glad te maken en in vorm te brengen. De tips zijn verwisselbaar en gemakkelijk te gebruiken, zodat u uw nagelverzorging kunt afstemmen op de behoeften van uw kind. De tips zijn zacht en niet-schurend, voor optimaal comfort voor uw baby tijdens het gebruik. De set kan ook door ouders of oudere broers en zussen worden gebruikt, want de set met 6 tips wordt geleverd met 3 extra tips.

Voor uzelf zorgen

De algehele gezondheid van uw kind hangt af van een goede hygiëne, wat bijvoorbeeld betekent dat ze hun tanden goed moeten poetsen, hun haar goed moeten kammen en regelmatig moeten douchen. Met deze goede gewoonten zullen uw kinderen zich goed voelen over hun lichaam en in goede lichamelijke conditie opgroeien. U moet ze van jongs af aan de juiste gebaren en gewoonten aanleren om een aangenaam leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.