Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Kinderwekkers: onze top 10

Op schoolleeftijd staan de gewoonten van een kind op zijn kop. Om ze te helpen zich beter aan te passen, is een wekker een onmisbaar accessoire. Je kleintjes zullen in staat zijn om zelfstandig uit bed te komen en zich klaar te maken voor de komende dag. Bovendien kan dit voorwerp een echt decoratief ornament voor de slaapkamer worden. Sommige items kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt als nachtlampjes. Als je nog steeds niet zeker weet welk model je moet kopen, bekijk dan onze top 10 wekkers voor kinderen.

Un jeune garçon endormis dans son lit sur un drap bleu avec des étoiles bleues foncées. Il y a un reveil posé a coté de lui.
De juiste wekker kiezen voor je kind is cruciaal om de dag goed te beginnen

Nachtelijke wekker in de vorm van een vogel

Un réveil matin en forme d'oiseau de couleur jaune.

Deze wekker voor kinderen onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn charmante design. In de vorm van een vogel geeft dit model een decoratief tintje aan de slaapkamer van je kleintje. De gele kleur is perfect voor een kamer met een warme sfeer. En dankzij deze gemengde tint is hij perfect voor een jongens- of een meisjesslaapkamer.

Dit product geeft niet alleen de tijd aan en fungeert als alarm, maar geeft ook de omgevingstemperatuur weer. Dankzij deze functie kan je kleintje zich voorbereiden op het weer buiten. Zo kan hij de juiste kleren voor de gelegenheid aantrekken. Deze functie kan ook een redder in nood zijn als het regent. Als de temperatuur hoog is, kun je neerslag verwachten.

Daar houden de kwaliteiten van dit model niet op. Het kan ook worden gebruikt als nachtlampje, waarbij het lampje gaat branden als je op de daarvoor bestemde knop drukt. Hij zal prachtig staan op het nachtkastje of bureau van je kleintje.

Deze wekker is gemaakt van siliconen en is bestand tegen temperatuurschommelingen tussen 14 en 12°C. Dit betekent dat er geen risico is dat de wekker oververhit raakt en je kindje pijn doet als je hem vasthoudt.

Theekop nachtlampje met wekker

Un réveil matin en forme de tasse de thé gris, il est posé sur un magazine, le fond est orange

In de slaapkamer van een kind is functionaliteit belangrijk, vooral als er weinig ruimte is. Als er niet genoeg ruimte in de kamer is, kun je rommel voorkomen door te kiezen voor twee-in-een objecten. Met dit product, dat ook dienst doet als wekker en nachtlampje, maak je het nachtkastje van je kleintje niet te vol.

Dankzij het moderne ontwerp in de vorm van een theekopje met een kat aan de rand, voegt dit model een vleugje originaliteit toe aan de inrichting van je kamer. De tijd wordt weergegeven op de behuizing van het product en verdwijnt na 30 seconden inactiviteit om het energieverbruik te verminderen. Om de tijd weer te laten verschijnen, klap je in je handen of tik je op de tafel.

Qua kleuren kun je kiezen tussen wit, geel en roze. Vraag de voorkeuren van je kleintje voor de keuze.

De intensiteit van het licht van dit nachtlampje is zacht en kalmerend, waardoor je gemakkelijk in slaap valt.

Kinderwekker in de vorm van een camera

Un reveil matin gris en forme d'appareil photo sur un décor coloré bleu mauve et rose

Op zoek naar een originele kinderwekker? Dan is dit model misschien precies wat je zoekt. Als je kleintje een passie heeft voor fotografie, zal dit artikel in de vorm van een camera zeker in de smaak vallen. Hij staat prachtig in elke slaapkamer. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en roze. Je kunt er dus een kiezen voor een meisje of een jongen.

Op het grote scherm zie je niet alleen de tijd, maar ook de datum, de batterijmeter en zelfs het weer. Dankzij deze laatste functie kan je kleintje zich voorbereiden op het weer buiten.

Naast al deze opties bevat dit model ook een LED-lampje. Dit doet ‘s nachts dienst als nachtlampje.

Dankzij de lengte en breedte van 98 x 50 mm is dit product gemakkelijk te plaatsen. Je kunt hem op een krukje naast het bed zetten of op het nachtkastje. Op een bureau neemt deze wekker geen ruimte in beslag.

Helikopter wekker voor kinderen

Un reveil matin noir en forme d'hélicoptère

Houdt je kind van vliegen? Waarom geef je ze dan niet deze helikopterwekker cadeau? De propellers draaien echt en geven het product een originele, futuristische look. Dankzij de zwarte kleur is hij vrij sober en dus geschikt voor alle slaapkamerthema’s.

Naast functieszoals het weergeven van de tijd en het instellen van het alarm, heeft dit model ook een verlicht scherm. Dit is een praktische optie als je kind geen nachtlampje heeft.

De instelknoppen zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze bevinden zich direct onder de monitor. Je kunt er dus gemakkelijk bij terwijl je nog steeds het scherm voor je hebt, wat het gemakkelijker maakt om de instellingen aan te passen.

Met een gewicht van slechts 322 gram kan dit product gemakkelijk van een nachtkastje naar een bureau worden verplaatst. Door de stevige plastic constructie is het gemakkelijk te onderhouden. Elke dag even afvegen met een doekje verwijdert opgehoopt stof.

Witte robot wekker

Un reveil matin blanc en forme de robot

Als je kind een fan is van Disney tekenfilms, zal hij of zij deze wekker met B-max uit de film The New Heroes zeker herkennen. Dit model is een ideaal cadeau voor verjaardagen of Kerstmis. Vooral als je kleintje ‘s ochtends moeite heeft met opstaan.

Deze analoge wekker is ook een geweldig leermiddel. Je kunt hem gebruiken om je kleintje te leren hoe de tijd werkt. Tegelijkertijd kun je laten zien hoe je dewekker instelt.

Dit artikel voorkomt niet alleen dat je kind te laat komt, maar stelt hem ook gerust als hij ‘s nachts doorslaapt. Dankzij het ingebouwde lampje kan dit model ook worden gebruikt als nachtlampje voor kleintjes die niet in volledige duisternis kunnen slapen.

Met afmetingen van slechts 16*13*8 cm neemt het niet veel ruimte in beslag en past het netjes op een nachtkastje, bureau of eenvoudig krukje.

Hij is gemaakt van plastic en weegt slechts 280 gram. Hij is gemakkelijk mee te nemen, waar je kind hem ook nodig heeft.

Kinderwekker in de vorm van een minion

Un reveil matin orange en forme de Minion du film moi moche et mechant

Je kind is geen vroege vogel, maar heeft moeite om ‘s ochtends op tijd uit bed te komen. Om dit probleem te verhelpen, kun je ze een handje helpen met deze Minion-vormige wekker. Dit product fungeert niet alleen alswekker, maar geeft ook een speels tintje aan de inrichting van zijn slaapkamer.

Dit model is een educatieve wekker met een analoog display. Hij kan dus ook gebruikt worden om je kleintje de tijd te leren. En als hij een fan is van de tekenfilm “Despicable Me”, zal het ontwerp van dit model hem helpen motiveren.

De wijzerplaat heeft een diameter van 110 mm. Hierdoor is de lettergrootte groot genoeg om comfortabel te kunnen lezen. Het product zelf meet 160 x 50 mm. Het neemt dus niet veel plaats in op een klein nachtkastje.

Digitale wekker in de vorm van een dinosaurus voor kinderen

Un reveil matin rose sur fond blanc en forme de dinosaure

Gewoontes veranderen is een moeilijke taak voor kinderen. Maar het is een onvermijdelijke fase, vooral als het tijd is om naar school te gaan. Om ze te helpen zich te oriënteren, lijkt een wekker de beste oplossing. Wat dacht je van dit model in de vorm van een dinosaurus?

Het heeft een schattig ontwerp. Het scherm geeft niet alleen de tijd aan, maar dient ook als gezicht van het prehistorische dier. Het is een gezicht dat altijd lacht, en dat zal je ‘s ochtends zeker op de been brengen.

Hij is multifunctioneelen kan ook de kamertemperatuur weergeven. Zo kun je voor elke situatie de juiste kleding dragen.

Dankzij de lichtgevende optie kan dit product ook dienst doen als nachtlampje. Het geeft een zacht licht dat de slaap bevordert.

Dit model is eenvoudig in te stellen met twee enkele knoppen en kan verschillende alarmtijden opnemen. Dit betekent dat het gebruikt kan worden om je wakkerte maken of om een time-out van een bepaalde activiteit aan te geven. Met een gewicht van slechts 310 gram kan je kind het overal mee naartoe nemen. De afmetingen zijn slechts 117*115*58 mm, dus hij past netjes in een rugzak.

LED-varkenswekker met spraakbesturing

Un reveil matin pour enfant de la forme d'un petit cochon dans un champ bleu de style dessin animé

Heeft je kind een nieuwe wekker nodig om elke ochtend op te staan? Dan heb je deze stemgestuurde varkenswekker nodig. Dankzij deze functie kan dit accessoire overal in de kamer worden geplaatst. Je hoeft alleen maar te spreken om hem op afstand te bedienen. Het is makkelijk te gebruiken voor je kleintje. Om hetalarm te stoppen, hoeven ze alleen maar in hun handen te klappen of op de tafel te kloppen.

Het is een mooie aanwinst voor de babykamer. De ingebouwde LED-lamp verlicht de kamer met een zacht, slaapverwekkend licht.

Deze wekker kan worden opgeladen en aangesloten op elk apparaat met een USB-ingang. Het digitale display toont de tijd en de laadbalk van de batterij.

Om je kleintje zachtjes wakker te maken, begint deze gadget met een zacht geluid van 40 dB. Het volume neemt crescendo toe tot 90 dB.

Kinder uil wekker

Un reveil pour enfant de couleur bleu en forme de hiboux sur fond blanc

In een strenge schoolomgeving wordt te laat komen vaak bestraft. Geef je kind deze uilvormige wekker om dit te voorkomen. De schattige uil kan worden aangepast aan elke decoratiestijl. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder blauw, grijs, roze en groen. Aan jou om de favoriete kleur van je kleintje te kiezen.

Als je kleintje nog moet leren klokkijken, is dit model ideaal. Het analoge display helpt je om je kleintje de tijd te leren lezen.

Met de enkele instelknop zal je kind geen moeite hebben om met dit model om te gaan. Om hetalarm te stoppen, druk je gewoon op het apparaatje op het hoofd van de uil.

Het hoogwaardige plastic dat in dit product is gebruikt, maakt het bestand tegen dagelijks gebruik. Je kleintje zal het niet snel beschadigen.

Super Mario digitale wekker voor kinderen

Un reveil matin bleu en forme de cube avec des dessins de Super Mario et Yogi

Houdt je kind van videospelletjes? Dan is deze Super Mario digitale wekker een cadeau dat hen zeker zal overtuigen. De motieven op dit model zijn levendig en kleurrijk. Het voegt een dynamisch tintje toe aan de inrichting van je slaapkamer.

Dit model kan ook worden gebruikt als nachtlampje dankzij de LED LICHT licht ingebouwd in het interieur. De kleur van het licht verandert gedurende de nacht en voegt een speciale sfeer toe aan de kamer. Als je dit echter niet nodig vindt, kun je de instellingen aanpassen.

Dedisplay-interface van het product toont de tijd, datum en kamertemperatuur. Je kind kan zich niet vergissen met zijn tijdschema en is altijd voorbereid op het weer buiten.

Kinderwekkers: welke kiezen?

De hedendaagse wekkers voor kinderen zijn echte technologische snufjes met meerdere functies. Het juiste model kiezen voor je kleintje hangt natuurlijk af van de leeftijd. Voor jongere kinderen hoef je niet te kiezen voor een geavanceerd apparaat. Begin in plaats daarvan met eenvoudige analoge wekkers, zodat ze kunnen leren hoe laat het is. Een nachtlampje kan echter erg handig zijn.

Voor jonge middelbare scholieren kun je kiezen voor wekkersmet meer opties, zoals een digitaal display dat de tijd, datum en temperatuur weergeeft. Een intelligent model kan ook interessant zijn. Sommige hebben een afstandsbediening, zodat je kind nergens heen hoeft om dewekker uit te zetten. De prijs kan echter hoog zijn.

Lichtgewicht, ruimtebesparende producten zijn ook een goede investering. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in tassen. Je kleintje kan ze dan voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals het timen van zijn activiteiten om zijn programma beter te beheren.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de juiste wekker voor je kind . We nodigen je uit om een reactie achter te laten om je gedachten met ons te delen.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.