Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Terug naar school 2024, de beste rugzakken voor kinderen

Een kinderrugzak is meer dan een eenvoudig transportaccessoire en maakt integraal deel uit van de look van onze jonge schoolkinderen. Het ontwerp en het patroon zijn net zo belangrijk als de capaciteit en de multifunctionaliteit. Met een schooltas zal je kleintje trots zijn om zijn vrienden en klasgenoten te ontmoeten.

Om je leerlingen te helpen het jaar positief te beginnen 2024 op een positieve noot, waarom geef je ze dan niet de rugzak van hun dromen? Bij Enfant World hebben we een groot aantal modellen die zowel praktisch als trendy zijn. Om je te helpen bij je keuze, is hier onze lijst met de beste producten.

Un jeune garçons aux cheveux roux qui porte une chemise à courte manche bleue et un sac à dos pour enfant bleu avec un dinosaure déssiné dessus
Terug naar school is het langverwachte moment om trots je nieuwe rugzak aan de andere kinderen te laten zien

Fortnite waterdichte rugzak met USB-stekker

Un sac à dos colorés pour enfant aux couleurs de Fortnite
Deze waterdichte rugzak heeft een USB-aansluiting voor het opladen van mobiele telefoons

Houdt je kind van videogames? Dan zal deze rugzak met Fortnite-motief zeker in de smaak vallen. Het veelkleurige ontwerp zal niet onopgemerkt blijven. Het is zowel modern als een lust voor het oog. Dankzij de vier zijriemen zitten alle spullen veilig opgeborgen. Deze eigenschappen zijn praktisch, vooral als je kleintje vaak breekbare voorwerpen bij zich heeft of voorwerpen die voorzichtig moeten worden behandeld.

Met zijn grote formaat (47*15*30 cm) kan dit model zelfs de laptop van je tiener bevatten, naast zijn notitieblokken en boeken. De waterdichte stof van deze rugzak beschermt de binnenkant tegen vocht. Er is geen risico dat de regen de inhoud beschadigt.

Deze rugzak is niet alleen trendy, maar ook technologisch geavanceerd. Hij heeft een ingebouwde USB-poort zodat je een telefoon kunt aansluiten op een Power Bank. Als je kleintje je telefoontjes niet beantwoordt, kan hij niet beweren dat zijn batterij leeg is. Deze USB-ingang is ook compatibel met verschillende spelconsoles. Waar hij ook is, je kleintje zal zich naar hartenlust kunnen vermaken.

Deze tas heeft ook verschillende binnen- en buitenvakken voor het methodisch opbergen van de verschillende spullen die je mee naar school moet nemen.

Pokémon Go kinderrugzak in zwart

Un sac à dos pour enfant noir avec un pikachu déssiné dessus. Il y a aussi une trousse aux couleurs de pokémon avec un pikachu
Pokémon gaat ook terug naar school met deze kinderrugzak

Zit je kind op de middelbare school en heeft het een nieuwe rugzak nodig voor school? Als ze fan zijn van Pokémon, zal dit model zeker in de smaak vallen. Dankzij de opvallende motieven voegt dit item stijl toe aan de look van je kind. De gele kleur van Pikachu past heel goed bij de zwarte achtergrond die de fabrikant heeft gekozen. De hele look is zowel sober als cool. Je kleintje zal trots zijn op de prints van zijn favoriete Pokémon.

Gemaakt van PVC en dus vochtbestendig. De spullen van je kleintje zitten er veilig in, zelfs als het regent. Hij kan er zijn mobiele telefoon of andere elektronische gadgets in opbergen.

Dankzij de afmetingen van 40*30*17 cm heeft deze rugzak een grote capaciteit. Hij kan gemakkelijk alle schriften, boeken en andere schoolbenodigdheden bevatten die je kleintje die dag nodig heeft.

Als accessoire wordt deze schooltas geleverd met een bijpassende etui die net zo stijlvol is. Je kleintje kan er zijn pennen, potloden en linialen in opbergen.

Mickey Mouse witte rugzak

Un sac à dos beige sur fond blanc il y a plusieurs Mickey dessinés dessus
De tijdloze Mickey Mouse wordt de back-to-school metgezel van je kind

Welk kind kent de beroemde Disney productiemaatschappij en haar boegbeeld Mickey Mouse niet? Je hoeft geen fan van het muisje te zijn om het ontwerp van deze kinderrugzak te waarderen. Dankzij de gemengde kleuren is hij geschikt voor zowel jongens als meisjes. De gebroken witte achtergrond past gemakkelijk bij alle kleuren, waardoor deze schooltas een allrounder is. Wat de stijl van je kleintje ook is, dit model past erbij.

Twee in één, dit product heeft een uitneembaar vak dat je kind apart kan dragen als hij of zij licht wil reizen. Dit vak wordt gedragen als een heuptasje. Het kan de essentiële spullen bevatten die je kleintje nodig heeft, zoals zijn mobiele telefoon, portemonnee of sleutels.

De rugzak meet 28*18,5*9,5 cm. Zoals je kunt zien, is hij vrij klein. Toch kun je er alles in kwijt wat je nodig hebt voor een dagje school of een wandeling.

Spiderman rugzak met reliëf

Deux sacs à dos sur fond blanc il y a un sac noir et un sac rouge. Tout les deux ont une araignée dessinée dessus représentant Spiderman
Steek je kind in zijn Spider-sac en stuur hem als een superheld het nieuwe schooljaar in!

Met de release van de nieuwe Spider-Man film “No Way Home” om de hoek is deze tas met het Spider-Man embleem een geweldig cadeau voor een fan van deze superheld. Het driedimensionale motief is verkrijgbaar in rood of zwart en zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp.

De goed gemaakte stiksels op deze schooltas zorgen voor een lange levensduur. Hij kan met gemak zware lasten dragen. Boeken, schriften en zelfs laptops vinden hier allemaal een thuis.

De afmeting van 42*32*22 cm betekent dat er een heleboel handige spullen in passen. Kleine benodigdheden zijn ook netjes georganiseerd en gemakkelijk te vinden in de zijvakken van het product. Deze zakken hebben ook ritsen om de inhoud te beschermen.

Pat Patrouille roze kinderrugzak

Un sac à dos pour enfant rose sur fond blanc avec des chiens dessinés dessus
De Pat Patrouille kinderrugzak is de perfecte rugzak voor kinderen dit jaar

Op zoek naar een nieuwe tas voor je kleuter? Dit roze model met Patrouille-opdruk kan precies zijn wat je zoekt. Als een van de goedkoopste artikelen in onze selectie, heeft dit product niets te benijden van zijn concurrenten.

Met zijn afmetingen van slechts 10*26*32 cm is hij groot genoeg voor alle benodigdheden die je kleintje nodig heeft voor een leerzame dag. Van schriften en boeken tot een klein etui. Dankzij dit slimme formaat voelt je kleine meid zich niet bezwaard op weg naar school. Ze kan haar schooltas zelf dragen en daar zal ze heel blij mee zijn.

Qua inhoud heeft dit product drie vakken: twee aan de zijkanten voor waterflessen en één aan de voorkant. Het voorvak heeft een ritssluiting om de inhoud te beschermen. Je kind kan er zijn stijlen, stiften, wegwerptissues, klein speelgoed en nog veel meer in opbergen.

Neopreen schooltas met berenpatroon

Un sac à dos pour enfant marron en forme d'ours avec des yeux une bouche et des oreilles qui dépassent du sac
De schooltas in de vorm van een beer is een van de favorieten van dit najaar

Houdt je kind van teddyberen? Dan zal deze tas met teddybeerpatroon zeker in de smaak vallen. Dankzij de bruine kleur is dit item net zo geschikt voor een jongen als voor een meisje. Deze schooltas is verkrijgbaar in twee verschillende maten, afhankelijk van de behoeften van je kleintje:

  • Klein formaat: 24,5*22,5*7,5 cm
  • Middelgroot: 28,5*25,5*12,5 cm

Zoals je kunt zien, kan zelfs het kleine model een groot aantal benodigdheden bevatten. Notitieboekjes, boeken en etuis, niets zal thuis achterblijven. Er is zelfs ruimte voor speelgoed en snacks.

Dankzij de neopreen samenstelling kan deze tas de maaltijden van je kleintje warm houden. Neopreen staat bekend om zijn isolerende werking tegen de kou. Bovendien is deze stof erg licht zonder breekbaar te zijn. Het duurt even voordat je kleintje het beschadigd. Het is dus een goede investering voor jou.

Minirugzak in de vorm van een knuffeldier

Un sac à dos en forme d'animal rose avec des oreilles et un noeud bleu sur la tête
Een kinderrugzak in de vorm van een dier brengt een vleugje zachtheid in het back-to-school seizoen

Als je kind bijzonder dol is op dieren, zal deze mini rugzak van pluche zeker in de smaak vallen. Dankzij de zachte stof kan je kleintje hem gebruiken als schooltas, maar ook als knuffel. Zo kan hij gemakkelijk in slaap vallen tijdens dutjes op de kleuterschool of crèche.

En omdat er op de crèche minder schoolspullen zijn, heeft je kleintje geen grote schooltas of tas nodig. De afmetingen van 32*26 cm van dit model zijn genoeg voor het speelgoed, de lunch en de snacks van je kleintje.

Omdat dit item gemaakt is van pluche, moet je er goed voor zorgen. Je hoeft hem niet in de wasmachine te stoppen. Dit wordt zelfs afgeraden. Een vochtige molton is prima om het op te knappen.

3D vlinder schoolrugzak voor meisjes

Un sac à dos coloré pour enfant en forme de papillons mauve
Vlinderliefhebbers zullen dol zijn op deze kinderrugzak

Op zoek naar een mooie schooltas voor meisjes? Dan raden we je dit originele en betoverende model aan. Dit driedimensionale ontwerp heeft een prachtige vlinder met veelkleurige vleugels die zeker de aandacht zal trekken. Je prinses zal trots zijn om hem elke dag op haar rug naarschool te dragen.

Naast het charmante ontwerp is dit model ook zeer functioneel. Hij heeft vier buitenvakken. De twee zijvakken kunnen worden gebruikt om de waterflessen van je kind in op te bergen. Je dochter kan er gemakkelijk bij om haar dorst te lessen. In de andere twee voorvakken kan je kleintje kleine spullen opbergen die gemakkelijk kwijt raken als je niet oppast. Denk bijvoorbeeld aan zijn notitieboekje, studentenkaart of sleutels.

Dankzij het grote formaat (38*17*15cm) zal deze schooltas geen moeite hebben om alle benodigdheden op te bergen die een schoolmeisjenodig heeft.

Kinderrugzak met dinosaurusmotief

Un sac à dos beige sur fond blanc en forme de dinosaure
Geef dit schooljaar een rugzak in de vorm van een dinosaurus cadeau!

Jonge mensen zijn dol op nieuwe ontdekkingen. Met de vele educatieve programma’s op tv ontwikkelen sommigen een bijzondere passie voor dinosaurussen. Als dat het geval is met je kleintje, waarom geef je hem dan niet deze rugzak met dinosaurusmotief?

Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, roze en geel. Zowel jongens als meisjes kunnen hem dragen. Dankzij het polyester ontwerp is dit item gemakkelijk te onderhouden en heel licht. Dus als hij vol is, weegt hij niet te zwaar op de schouders van je kleintje.

Met zijn afmetingen van 28*22*9 cm kan deze schooltas een groot aantal schoolspullen bevatten. Je kunt er de schriften, boeken, etuis, speelgoed en snacks van je kleuter in opbergen. Zorg er wel voor dat je de tas niet te vol stopt, zodat hij lang meegaat.

Glitterrugzak voor meisjes

Un sac à dos pour enfant de couleur rose avec des paillettes sur fond blanc
De glitterrugzak voor wie een vleugje glamour wil voor back-to-school

Heeft je tiener een nieuwe rugzak nodig voor het begin van het schooljaar? 2024 ? Dit kleine glittermodel zou wel eens een hit voor haar kunnen zijn. Dit glamoureuze ontwerp zal zeker in het oog springen en van je dochter een van de meest stijlvolle meisjes op school maken. Afhankelijk van de voorkeur van je kind zijn deze tassen verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, zwart, rood, bruin of grijs.

Met afmetingen van 21*16*6 cm en een inhoud van 20 liter kan dit item zelfs haar laptop bevatten naast haar schriften en boeken. De stijlvolle look is ook ideaal voor uitstapjes in de stad met vriendinnen.

Als je kleintje graag onderweg naar muziek luistert, kan dat met deze tas. De tas heeft een klein gaatje waar de koptelefoon van je dochter doorheen kan.

Dit product is gemaakt van polyester, is stevig en gemakkelijk te onderhouden.

De beste rugzakken voor kinderen: de back-to-school keuzes 2024

De rugzak van een kind is een modeaccessoire dat hun dagelijkse look aanvult. Het is dus belangrijk om een model te kiezen dat bij elke stijl past. Op school, net als op de universiteit, worden kinderen vaak aangetrokken door nieuwe trends. Trakteer ze dus op de nieuwste tassen, zoals de Fortnite waterdichte rugzak met USB-plug voor jongensof de glitterrugzak met lovertjes voor meisjes.

Jongere kinderen op de basisschool zullen schattige, schattige ontwerpen zoals dierenprints of pluchen schooltassen waarderen.

Kies in alle gevallen voor een product dat niet alleen stijlvol, maar ook functioneel is. Het aantal beschikbare vakken mag niet over het hoofd worden gezien, net als de waterdichtheid van de stof, de capaciteit en de prijs van de tas.

Wat vind jij? Heb jij de beste tassen voor je kind gevonden? Welke heb jij gekozen? Vertel ons over je favoriet in de comments.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.