Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Onze kerstcadeau-ideeën voor dit jaar 2024

Als de feestdagen naderen, stellen we ons allemaal dezelfde vraag: welke cadeaus moeten we onze dierbaren geven? In de loop der jaren zijn goede ideeën schaars geworden. De inspiratie raakt op en uiteindelijk hebben we geen tijd meer voor de deadline. Als je bang bent om in zo’n situatie terecht te komen, geen paniek! Hier is onze kerstlijst om je te helpen de jouwe snel in elkaar te zetten zonder je kinderen teleur te stellen.

Des paquets cadeaux de Noêl colorés aligné sur un fond blanc. Il y a des boules de noels et des décorations de sapins de Noël et d'élan
Nu de feestdagen naderen, zal onze lijst met kerstcadeau-ideeën je taak gemakkelijker maken

Welk speelgoed moet je dit jaar geven 2024?

Elk jaar komen speelgoedfabrikanten met producten die de elfen van de Kerstman waardig zijn. We hebben dus altijd keuze te over. Als je niet wilt verdwalen in al die producten, moet je je concentreren op het belangrijkste. Op die manier hoef je tijdens de feestperiode geen geld uit te geven.

Om te weten welk speelgoed je voor je kinderen moet kopen, moet je hun voorkeuren proberen te achterhalen. Als je kleintje al heeft leren schrijven, vraag hem dan om een brief aan de Kerstman te schrijven. Dit zal je leidraad zijn.

De keuze van het speelgoed hangt ook af van de leeftijd van je kleintje. Vergeet niet dat sommige modellen onderdelen bevatten die gevaarlijk kunnen zijn voor jongere kinderen. Voor deze kinderen kun je het beste kiezen voor CE-gecertificeerd speelgoed. Montessorispeelgoed is een uitstekende keuze voor een eerste kerstcadeau. Ze prikkelen de zintuigen en intellectuele capaciteiten van je baby en houden hem tegelijkertijd bezig.

Hier zijn de kinderspelletjes die we aanraden:

 • Puzzels
 • Bouwspellen
 • Leerplanken
 • Educatief speelgoed
 • Hersenspelletjes

Voor oudere kinderen vanaf 6 jaar raden we meer geavanceerde, moderne artikelen aan. Gadgets zoals draagbare cd-spelers zullen muziek- en technologiefans zeker aanspreken. Ze zijn een geweldige eerste stap in de moderne wereld. Zorg ervoor dat je dit cadeau vergezeld laat gaan van de favoriete platen van je kinderen.

Modeaccessoires

Speelgoed is niet het enige alternatief voor kerstcadeaus voor kinderen. Je kunt kiezen voor een persoonlijker cadeau dat je kleintjes een tijdje bijblijft. Modeaccessoires zijn zo’n cadeau. Ze kunnen ook gebruikt worden als verrassing in een adventskalender. Het zijn ook voorwerpen die je kleintjes in hun dagelijkse leven kunnen gebruiken. Ze zullen blij zijn om elke dag een stukje van jou mee te nemen.

Hier zijn enkele van onze aanraders:

 • Voor meisjes: Sieraden zoals vergulde armbanden, mooie oorbellen, kettingen met hangers, chokerkettingen, een complete set, gevlochten armbanden, lieveheersbeestjessieraden, een krulketting, ringen. Je kunt ook kiezen voor items zoals een lovertjes heuptasje, een etui, een boekentasje, een trendy rugzak, een paraplu of een mooie waterfles.
 • Voor de jongens: een nieuwe sporthelm, een hightech rugzak, gevlochten armbanden, een stijlvolle paraplu, een etnische ketting en een robotarmband.

Een persoonlijk ontwikkelingsspel

Als je het zo bekijkt, klinken spelletjes voor persoonlijke ontwikkeling niet bijzonder aantrekkelijk. Maar sommige kinderen zullen dit soort aandacht van jou wel waarderen. Sterker nog, als je kleintje een liefhebber is van wetenschap of nieuwsgierig is, dan zijn deze artikelen het ideale cadeau voor hem of haar.

Een van onze suggesties zijn bordspellen. Er zijn verschillende soorten, waaronder kaartspellen, die in vele varianten verkrijgbaar zijn. Maar vraag zeker naar de moeilijkheidsgraad zodat je kleintje zich niet overweldigd voelt.

Kiezen voor een cadeau als dit heeft ook een aantal voordelen. Je geeft ook aan dat je speciale momenten met je dierbaren wilt delen. Gezelschapsspellen zijn een geweldige manier om gedenkwaardige momenten samen als gezin door te brengen, wat ook zal helpen om de banden binnen het gezin te versterken.

Rolschaatsen voor sportieve kinderen

Skeelers zijn niet alleen een geweldige manier voor kinderen om overtollige energie te verbranden, maar zijn ook een geweldig kerstcadeau. Als je kleintjes de basisbeginselen van deze sport onder de knie hebben, kunnen ze ze gebruiken om zich te verplaatsen. Met hun skeelers aan hun voeten zullen ze geen problemen hebben om van huis naar school te komen of gewoon met hun vriendjes in de buurt te spelen.

Une paire de roller noir et blanc posé devant un mur gris
Een paar rolschaatsen is het perfecte kerstcadeau dat bij alle geslachten in de smaak zal vallen

Met rolschaatsen kunnen ze nieuwe vrienden maken die dezelfde passie delen. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van een model. Voor wie net begint, zijn rolschaatsen met vier wielen aan te raden. Meer ervaren skaters kunnen kiezen voor sportieve skeelers. Er zijn ook sportschoenen op de markt met ingelegde wielen op de zolen. Hiermee kun je lopen en rollen tegelijk.

Wat design betreft, houden jongeren tegenwoordig van felgekleurde schoenen die niet onopgemerkt blijven. De meest stijlvolle modellen hebben LED-lampjes in hun wielen en zolen. Je kleintjes zullen zeker indruk maken op hun klasgenoten.

Nunchucks voor fans van vechtsporten

Is je kind fan van de film Ninja Kid? Wat dacht je ervan om ze kennis te laten maken met vechtsporten? Ze zullen het een geweldig idee vinden. Hoe kun je het nieuws beter brengen dan door ze nunchucks te geven voor Kerstmis ? Dit wapen wordt veel gebruikt in Kung Fu. Natuurlijk moet je kleintje wel lessen volgen om ermee te kunnen werken.

Om de veiligheid van je kleintje te garanderen als hij begint, moet zo’n voorwerp gemaakt zijn van schuim of spons. Qua kleur is er genoeg keuze op de markt. Kies de lievelingskleur van je kleintje. En vergeet niet om je kleintje de juiste outfit te geven om deze sport goed te kunnen spelen.

Een muziekinstrument voor beginnende artiesten

Kinderen leren veel tot de leeftijd van 12 jaar. Vanaf 3 jaar kun je je kleintjes kennis laten maken met een muziekinstrument. Ze leren de basis in een mum van tijd, vooral als ze gemotiveerd zijn. Als je een talent in je kleintje hebt ontdekt, kanhet geven van een instrument een nieuwe passie opwekken.

Om te beginnen kun je het beste kiezen voor een instrument dat niet veel fysieke inspanning vergt. Professionals raden de piano aan. Als je zoon of dochter al een paar basisbeginselen onder de knie heeft, kun je kiezen voor een gitaar. Afhankelijk van de voorkeur van je kleintje kies je een akoestisch of elektrisch model. Bij Kinder World bieden we beide soorten gitaren aan.

Voor de allerkleinsten zijn er gitaren en piano’s met vooraf opgenomen melodietjes. Zo raken ze meteen vertrouwd met het instrument.

Een verbonden horloge

Technologie is een integraal onderdeel geworden van ons leven en dat van onze kinderen. Het is dan ook niet meer dan logisch om ze voor Kerstmis een ultramodern gadget te geven. Dankzij de verschillende functies die in een verbonden horloge zijn ingebouwd, zullen ze dit cadeau zeker leuk vinden. En als je geen mobiele telefoon voor ze kunt kopen, is dit accessoire een uitstekend alternatief.

Un jeune garçon sur fond blanc qui lit l'heure sur sa montre connectée, il porte une veste marron et une chemise bleue.
Een connected horloge geven met kerst betekent een cadeau geven dat zowel leuk als praktisch is

Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor verschillende soorten modellen. Sommige modellen hebben GPS, kunnen een SIM-kaart integreren, foto’s en video’s maken en natuurlijk de tijd vertellen. Hoe meer opties je hebt, hoe hoger de prijs. De prijzen variëren van ongeveer veertig tot honderd euro.

Als het gaat om stevigheid en duurzaamheid, kies dan voor waterdichte horloges die bestand zijn tegen vocht en spatwater. Zo zal het product niet beschadigen, zelfs niet als je kind lange tijd in de regen heeft gestaan.

Een tipi

Een tipi cadeau geven voor Kerstmis is een cadeau-idee dat net zo geschikt is voor een meisje als voor een jongen. Deze structuur dient niet alleen als speelplaats voor onze kleintjes, maar kan ook de inrichting van hun slaapkamer verfraaien. Mits je natuurlijk het juiste formaat en ontwerp kiest.

Als de leefruimte van je kleintje vrij klein is, raden we je aan om te kiezen voor een opvouwbaar, draagbaar model. Zo kan je kleintje de tipi opbergen als hij of zij klaar is met spelen.

Hier zijn een paar voorbeelden van de meest interessante keuzes:

 • De tenttipi
 • De circustipi
 • Tipi prinsessenkasteel
 • De hangende tipi
 • Tipi met bedhoofden
 • Tipi strand
 • De tipi voor het huis

Houd wat betreft kleuren en ontwerpen rekening met de huidige passies van je kinderen. Je kunt kiezen voor dierenmotieven, astronauten, prinsessen, indianen en nog veel meer.

Decoratieve accessoires voor kinderkamers

Kinderen willen hun slaapkamer graag inrichten naar hun eigen smaak en wensen. Daarom houden ze van mooie voorwerpen waarmee ze hun leefruimte kunnen versieren. Overweeg dus eens zo’n cadeau voor je kleintje.

Hier zijn onze suggesties:

 • Een bedlampje: het zorgt niet alleen voor extra verlichting, maar geeft de kamer ook een decoratief tintje dankzij het ontwerp.
 • Een voetenbankje: dit accessoire zal comfort toevoegen aan de slaapkamer van je kind. Ze kunnen het gebruiken om te lezen of te ontspannen na een dag hard werken. Je kleintje kan er ook bezoekers op ontvangen.
 • Een dekbed: het bed is het meest indrukwekkende meubelstuk in een slaapkamer. Het uiterlijk ervan heeft een grote invloed op de algehele uitstraling van de slaapkamer. Om je kind een plezier te doen en hem te laten dromen, koop je een dekbed met zijn favoriete striphelden
 • Een wekker: er zijn tegenwoordig verschillende ontwerpen wekkers op de markt. Je kunt het uiterlijk kiezen dat je kleintje leuk vindt: pinguïns, Mickey Mouse, dinosaurus, robot, panda, muis, konijn of iets anders.

Kleding voor modeslachtoffers

Kerstmis staat ook synoniem voor nieuwe kleren. Het is het perfecte moment om de garderobe van je kleintjes op te frissen zodat ze beter voorbereid zijn op het komende jaar. Met de winter voor de deur raden we je aan om de pantoffels niet te vergeten om de voetjes van je kleintjes warm te houden.

Une jeune fille sur fond blanc avec des longs cheveux blond elle tient dans ses mains une robe pour enfant orange et dans l'autre main une blouse rose.
Kleren geven is een goede manier om ervoor te zorgen dat ze het hele jaar door van pas komen

Hier zijn een paar ideeën voor cadeaus die je zou kunnen overwegen:

 • Een fleecejack met capuchon
 • Een parka
 • Een waterdichte jas
 • Een muts
 • Een muts
 • Korte broek en shirt
 • Handschoenen
 • Een baret
 • Een pet
 • Maskers
 • Een nieuw paar schoenen
 • Een zwempak voor zwemles en de volgende vakantie

Onze kerstcadeau-ideeën: de musthaves

Het openen van de cadeautjes onder de kerstboom is het hoogtepunt van de eindejaarsfestiviteiten. Kinderen zijn enthousiast om te ontdekken wat er in hun pakjes zit en ouders zijn opgetogen om de blijdschap op hun gezichten te zien. Het is een van de meest magische momenten die je als gezin kunt delen.

Om dit moment nog specialer te maken, moet je de beste cadeaus kiezen voor de smaak, voorkeuren en passies van je kleintjes. De allerkleinsten zullen zich zeker verwonderen over Montessori-speelgoed. Voeg daar knuffels, poppen en kleding aan toe.

Oudere kinderen zullen dol zijn op technologische producten zoals aangesloten horloges of cd-spelers. Als je buiten wilt spelen, kies dan voor rolschaatsen om je energie kwijt te kunnen.

Vanaf drie jaar kunnen onze kleintjes hun eerste muziekinstrument krijgen: piano of gitaar. Bied ze ook lessen aan op een goede school.

Maar spelletjes en entertainment zijn niet je enige alternatieven. Denk ook aan gebruiksvoorwerpen zoals slaapkamerdecoratie, schoenen, kleding, modeaccessoires, rugzakken en sieraden.

Wat is er? Heb jij dit jaar het beste kerstcadeau gevonden? Welke producten heb jij gekozen voor je kleintjes? Vertel ons over je favorieten in de comments. We horen graag van je.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.