Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Kinderhorloges: de top 10 van de redactie

Vandaag de dag zijn kinderhorloges ook beïnvloed door moderne technologie. Het zijn meer dan alleen maar accessoires om de tijd te leren kennen of het uiterlijk te verfraaien, het zijn echte gadgets geworden met allerlei functies: GPS, camera, telefoon, stappenteller, enzovoort. Natuurlijk kun je voor jongere kinderen kiezen voor minder geavanceerde modellen om ze op weg te helpen. Bekijk onze top 10 producten voor alle leeftijden.

Une main blanche avec une montre connectée pour enfant mickey mouse bleu et blanche
Verbonden horloges voor kinderen zijn de grote trend voor 2021-2022

1-Kinderhorloge met afstandsbediening

Une montre connectée pour enfant avec un bracelet en caoutchouc bleu et des boutons jaunes
Het verbonden horloge met beeldscherm op afstand om spelenderwijs te leren

Verbonden horloges voor kinderen zijn erg gewild in deze tijden van onveiligheid. Dit horloge heeft een geïntegreerde monitor op afstand. Dankzij deze technologie weten ouders altijd waar hun kinderen zijn. Dit model kan ook worden uitgerust met een simkaart, zodat je je kleintjes kunt bellen om te vragen waar ze zijn en of ze onderweg zijn. Er is ook een SOS-functie beschikbaar voor je kleintjes in geval van nood.

Met de camera van dit model kunnen je kinderen bovendien hun omgeving in beeld brengen. Reden te meer om je gerust te stellen over hun veiligheid.

Qua ontwerp heeft dit horloge een scherm van 0,96 inch, waardoor je de informatie die erop wordt weergegeven gemakkelijk kunt aflezen. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren voor je kleintjes: blauw, camouflagegeel, groen, donkerblauw en roze. Het is een allrounder die bij elke look past.

2-Cartoon LED horlogebandje

Une montre connectée pour enfant en caoutchouc bleu pétrole avec une décoration de tete de mickey rose
De leuke armbandjes op dit horloge zullen kinderen van alle leeftijden aanspreken

Houdt je kind van tekenfilms? Waarom geef je ze geen horloge met dit thema? Dit artikel kan dan precies goed zijn. Het is verkrijgbaar in verschillende 3D-ontwerpen en kleuren (geel, paars, zwart, roze en groen), afhankelijk van het personage dat wordt afgebeeld. Dit ontwerp voegt een vleugje plezier toe aan de look van je kleintjes.

De rubberen band van dit model houdt je kinderen comfortabel. Dit materiaal krast niet op hun huid.

Dit horloge geeft niet alleen de tijd weer op het LED-scherm, maar heeft ook een aantal handige functies om de lichamelijke activiteit in de gaten te houden. Dit zijn onder andere een stappenteller en een elektrocardiogram. Het detecteert ook de positie van je kind.

3-Waterdicht verbonden horlogemet GPS voor kinderen

Une montre connectée pour enfant Rose et grise avec un nounours et des ballons en fond d'écran du cadran noir.
Met dit horloge betreedt je kind de digitale wereld

Als je er nog niet klaar voor bent om je kind een smartphone te geven, waarom probeer je dan niet deze smartwatch uit onze vergelijking? Het heeft een belfunctie zodat je op elk moment van de dag contact kunt opnemen met je kleintje. Dankzij de GPS- en positioneringsmodus weet je altijd waar je kleintje is.

Zowel jij als je kleintje hebben baat bij dit product. De geavanceerde technologie die erin is verwerkt, zal de nieuwsgierigheid van deze jonge generatie zeker wekken.

Bovendien past het moderne ontwerp van dit horloge bij elke outfit. Je kunt kiezen tussen blauw en roze.

Dit waterdichte accessoire is niet bang voor kleine spatjes water. Als je het in de regen draagt, heeft dat geen invloed op de werking.

4-Mickey aangesloten horlogemet aanraakscherm

Une montre pour enfant mickey grise en caoutchouc
De iconische Mickey zal je kind nog lang bijblijven

Houdt je kind van sporten en wil je hem of haar aanmoedigen? Waarom geef je ze dan niet dit verbonden sporthorloge met het iconische Disney-personage : Mickey? Dit product kan de hartslag en bloeddruk van je kleintje in de gaten houden.

Naast deze opties kun je deze gadget ook gebruiken om te bellen en in contact te blijven met je kleintje.

Dankzij het aanraakscherm kun je gemakkelijk navigeren tussen de verschillende functies. Je kunt hem dus aan je kleintje geven zodra hij of zij kan klokkijken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs en roze.

Met de FCC-certificering uit de Verenigde Staten voldoet dit model aan de strenge normen voor de productie en marketing van elektronische gadgets. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de gezondheid van je kleintje.

5-Horloge met robotvervorming

Une montre  pour enfant bleu et rouge qui se transforme en jouet pour enfant en forme de robot style transformers
Een grote favoriet bij jongens in het algemeen omdat het spelen combineert met het vertellen van de tijd

Als je je kind een horloge wilt geven waar hij dol op zal zijn, houd dan rekening met zijn smaak en de onderwerpen waarin hij geïnteresseerd is. Kleine jongens waarderen robots over het algemeen om hun kracht en technologie. Dat is precies het thema van dit robothorloge .

Dit model heeft een origineel ontwerp wanneer het gedragen wordt. Als je het afdoet, wordt het een speeltje waar je kleintje en zijn vriendjes in de speeltuin mee kunnen spelen.

Het is gemaakt van slijtvast plastic en kan tegen een stootje vanaf 3 jaar .

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, blauw, geel en rood. Met deze gadget om je pols voelen je kleintjes zich helden.

Het is ook gemakkelijk om de tijd af te lezen dankzij het grote scherm. De instelknoppen aan de zijkanten zijn gemakkelijk te bereiken en te bedienen.

6-Disney motief digitale smartwatch

Une montre connectée pour enfant avec un bracelet en caoutchouc coloré de rouge et de bleu et jaune
Wat is er stijlvoller dan een smartwatch met onze superhelden erop?

Disney is ongetwijfeld de populairste entertainmentgroep voor jonge kinderen. Om hen een plezier te doen, kies je voor dit horloge met als thema de verschillende helden van het productiehuis. Het voordeel van dit model is dat het geschikt is voor zowel meisjes als jongens.

Het eenvoudige ontwerp maakt het een geweldig modeaccessoire. Je kleintjes zullen het leuk vinden om dit accessoire om hun pols te dragen, ongeacht hun outfit van die dag, want de vorm is veelzijdig. Qua kleur kun je kiezen voor blauw, geel, wit of hemelsblauw.

Qua functies kan deze gadget een echte sportmonitor worden. Het zal je peuters begeleiden tijdens hun training door hen nuttige informatie te geven over hun activiteiten: aantal genomen stappen, verbrande calorieën, aantal uren slaap, afgelegde afstand en nog veel meer.

Dankzij de gespsluiting is er geen risico dat het horloge van de pols van je kind valt. De extreem dunne kast (11 mm) maakt het comfortabel om te dragen voor je kleintje. Het 25 cm lange bandje biedt een ruime keuze aan maatinstellingen.

7-Surprise LOL 3-in-1 horloge

Un pack qui comprend une montre rose LOL et une paire de lunette rose en forme de coeur et un sac rose avec des filles dessinées dessus
De favoriet van de meisjes is deze combinatie van horloge en accessoire

LOL-poppen zijn een grote hit bij kleine meisjes. Ze zullen graag in de huid kruipen van een van deze personages dankzij dit LOL surprise 3 in 1 horloge. Naast het horloge bevat deze set een klein tasje met patroon en een zonnebril.

Het horloge heeft een digitale display waarmee je kind gemakkelijk de tijd kan aflezen. Door de gespsluiting is de maat gemakkelijk aan te passen. Dit artikel is gemaakt van plastic en is erg stevig. Het bandje zal niet scheuren, in tegenstelling tot modellen met stoffen of kunstleren bandjes. Dit garandeert een lange levensduur. Je prinses zal dit accessoire jarenlang kunnen dragen.

Met het bijgeleverde zakje kan je dochter haar zakgeld opbergen en haar spaargeld overal mee naartoe nemen.

De hartvormige bril voegt een vleugje glamour toe aan haar kinderlook. Perfect om indruk te maken op haar vriendinnen op school of tijdens schoolreisjes.

8-Elsa prinsessenhorloge voor meisjes

Une montre rose sur un fond bleu à l'effigie de la reine des neiges
Nog een favoriet bij onze peuters, dit horloge met onze Sneeuwkoningin

Dit mechanische horloge is ideaal voor kleine meisjes die net leren klokkijken. De ronde wijzerplaat heeft een diameter van 30 mm, met een witte achtergrond waardoor de cijfers makkelijk te lezen zijn en de verschillende wijzers op het accessoire goed uitkomen.

Het bandje is gemaakt van leer, zodat het bestand is tegen dagelijks gebruik. Met de gespsluiting kan je dochter de grootte van het bandje aanpassen aan haar pols.

Dit kwartshorloge heeft het voordeel van precisie. Het ontwerp is slanker dan dat van andere mechanische horloges, waardoor het een chique uitstraling geeft aan de look van je kleine meid. De beschikbare kleuren zijn blauw, roze, wit, fuchsia en paars.

En als je prinses van de Sneeuwkoningin houdt, zal dit cadeau haar zeker bekoren.

9-Waterdicht verbonden horlogemet simkaart en camera

Il y a deux montres, une rose et une bleu et une petite fille qui porte une montre connectée rose et un chemisier bleu a pois blanc
Het waterdichte verbonden horloge is de oplossing tegen schade voor onze kleintjes

We kunnen onze kinderen niet altijd in de gaten houden, vooral niet als ze op school of bij vrienden op bezoek zijn. Maar met gadgets zoals verbonden horloges met GPS kunnen we ze volgen en weten waar ze in realtime zijn. Dit is bijvoorbeeld een van de functies van dit model.

Naast de GPS kan dit product ook een SIM-kaart bevatten. Je kunt dus met je kleintjes communiceren om te vragen hoe laat ze thuiskomen of of ze hun bestemming hebben bereikt. En dat is nog niet alles: dit model heeft een SOS-knop die automatisch belt in geval van nood. Bovendien biedt de 4G-netwerkmodus kristalheldere communicatie.

Deze smartwatch is niet alleen een fantastische volggadget, maar biedt ook een reeks entertainmentopties voor onze kleintjes. Met de ingebouwde camera kunnen ze overal foto’s maken.

Qua design heeft deze referentie niets af te dingen op zijn soortgenoten. Het scherm van 1,44 inch is groot genoeg om gemakkelijk af te lezen. Dankzij de 220-300 mAh batterij kan dit technologische hoogstandje meerdere dagen meegaan zonder te worden opgeladen.

De CE-certificering garandeert de kwaliteit en naleving van de Europese normen.

10-Spiderman motief horlogevoor jongens

Une montre spiderman pour enfant avec un cadran rond argenté et un bracelet bleu
Dit horloge combineert de stijl van een vintage horloge met de moderniteit van onze favoriete superheld

De meeste jongens hebben een echte passie voor superhelden. Als dat bij die van jou het geval is, zal dit horloge met Spiderman-motief zeker in de smaak vallen. Door de eenvoud van de wijzerplaat is het gemakkelijk af te lezen voor je kleintjes. En omdat het een kwartshorloge is, is het display nauwkeurig. Je kleintjes zullen zich dus niet vergissen als je ze naar de tijd vraagt.

Het bandje is gemaakt van leer. Dit materiaal is gewild om zijn sterkte en flexibiliteit, maar vooral om het comfort dat het geeft bij het aanraken van de huid. Het voorkomt met name vlekken en irritatie.

De gespsluiting is ideaal om verlies te voorkomen. Het is moeilijk om de armband los te maken zonder het echt te willen.

Je kunt je kleintje ook een kleur naar keuze geven. Je kunt kiezen uit blauw, groen, zwart, rood en oranje.

Top 10 kinderhorloges voor elke smaak

Tot slot hangt de keuze van een kinderhorloge af van de leeftijd en het geslacht van de toekomstige eigenaar. Daarom hebben we in onze top 10 items opgenomen die net zo geschikt zijn voor meisjes als voor jongens. Je vindt er ook eenvoudige modellen voor beginners en kleine technologische juweeltjes voor degenen die hun draai al hebben gevonden.

Als je vaak contact moet hebben met je kleintjes, kies dan voor horloges met een SIM-kaart. Functies zoals een camera of een fotocamera houden je kleintjes bezig in hun vrije tijd, zodat ze kunnen leren hoe laat het is terwijl ze plezier hebben. Sommige modellen bevatten leuke spelletjes en kunnen zelfs in speelgoed worden veranderd als je kleintjes ze niet dragen.

Met de modellen met GPS of locatiemonitor kun je je schatten altijd in de gaten houden.

En vergeet de SOS-functie niet, die altijd van pas kan komen bij een dringend probleem, zoals een ongeluk of een aanval.

Als je kleintje een voorliefde heeft voor sport, kies dan voor items die stappen, hartslag, aantal uren slaap en verbrande calorieën kunnen tellen gedurende de dag. En jij? Welk horloge heb jij gekozen? Welk horloge heb jij gekozen? Heeft je kind het al? Wat raad je onze webgebruikers aan? Vertel ons over uw favorieten in het commentaargedeelte.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.